Csarnokbejárás

2023.04.01. 19:15

A Volán szurkolói is szemügyre vehették az épülő Alba Arénát

A Hydro Fehérvár AV19 szezonzáró szurkolói ankétján a nézők részéről megfogalmazódott egy kérés a klub felé, vagyis meglehetne-e tekinteni kicsit közelebbről az Ördögök új otthonát, az Alba Arénát. A fehérvári vezetés gyorsan lépett, a kivitelező Market Zrt-vel egyeztetve szurkolói bejárást szervezett 30 szerencsésnek.

Beke Zsombor

A szurkolók szemügyre vehették az egyre jobban aréna formát öltő építményt

Forrás: Soós Attila

A fehérvári és a magyar jégkorong is régóta várt már a hokisok új otthonára, amely egy ideje már épül a Budai úton. Sőt, külsőleg és belsőleg is egyre jobban aréna jelleget ölt az épület, június végére pedig a tervek szerint teljesen lég-, és beázásmentes lesz az építmény, az év végére pedig teljesen elkészülhet a multifunkcionális csarnok. Amennyiben az együttes jövőre is bejut a rájátszásba, az ellenfeleket már az új létesítményben fogadhatja.

A közelmúltban a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata szezonzáró eseményt rendezett a városházán, ahol a kérdések nagy része az új csarnokról és az átköltözésről szólt. A szurkolók kérése az volt, hogy a következő időszakokban lehetne-e bejárásokat szervezni, hiszen sokan kíváncsiak az építkezés jelenlegi állapotára is. A fehérvári klub pedig gyorsan lépett, a kivitelező Market Zrt-vel karöltve bejárást szervezett, az első turnusban harminc szerencsést sorsoltak ki. A szurkolók április elsején, szombaton tekinthették meg a kék-fehérek új otthonát, az eseményen a kivitelezőn kívül jelen volt Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke, valamint Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is. 

A bejárásról készült galériát a klub honlapján tekinthetik meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában