A házigazda kiválóan teljesített

2023.03.19. 18:15

Viszontlátnák a mezőnyt a Kiskút Tenisz Klubban

Vasárnap véget ért a Kiskút Tenisz Klubban az egyesület eddigi legrangosabb megmérettetése, a 36 ezer euró (14 millió forint) összdíjazású salakpályás ATP challenger-tenisztorna.

Németh Krisztián

Marozsán Fábián

Fotó: Koncz Márton / Nemzeti Sport

Volt olyan nap, amikor egy gombostűt sem lehetett leejteni a Kiskút Tenisz Klubban. Március 15-én jószerével még a csillárról is lógtak a nézők a fedettpályás komplexumban. A házigazda először rendezett ilyen nívós tornát, de reményei szerint nem utoljára. Valamennyi résztvevő jelezte, nagyon elégedett a körülményekkel.

Míg egyik szemünk nevetett, a másik kicsit szomorú volt, mert a vasárnapi egyes döntőbe egyik honfitársunk sem jutott be. Marozsán Fábiánt óriási csatában, döntő szettben a legjobb négy között a horvát Nino Serdarusic búcsúztatta, Piros Zsombort pedig a későbbi győztes, a szerb Hamad Medjedovic állította meg a negyeddöntőben. Kettejük csatáját a fináléban utóbbi nyerte, 6:4 6:3-ra győzött a szerb, megnyerve ezzel a tornát. Párosban a - semleges színekben induló - orosz Bogdan Bobrov nyert, odalán az üzbég Szergej Fominnal. A fináléban a török Sarp Agabigun-Ergi Kirkin győzték le.    

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában