Évforduló

2023.03.08. 19:56

Nőnapra időzített ünnepség

Ünnepelt az idén 111 éves Bicskei TC labdarúgó szakosztálya. Nőnapon, ünnepélyes keretek között, veretes vetélytárs jelenlétében adták át a klubház új szárnyát.

Németh Krisztián

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

Kedden délután ismerős felcsúti arcok vették az irányt a Bicskei TC új öltözői felé: sorra futottak be a Puskás Akadémia NBI.-es csapatának játékosai, élükön Hornyák Zsolt vezetőedzővel. Ebből is látszott, hogy a PAFC nem vette félvállról a meghívást az est fénypontjára, a két kék-sárga csapat gálameccsére.

A barátságos derbi előtt felavatták, és az egyházi vezetők megáldották a klubház új épületrészét, amelyben NBI.-es szintű öltözők, és technikai helyiségek kaptak helyet. Bálint Istvánné polgármester köszöntőjében elmondta családi kötődése van a klubhoz, hiszen édesapja annak idején csapatkapitánya volt a labdarúgó-csapatnak, ő maga pedig kézilabdázott a egyesületben, amely az elmúlt tíz évben rengeteget fejlődött.

Bánki Erik, az MLSZ elnökségi tagja a csapat fejlődése kapcsán Puskás Öcsit idézte: „akinek vannak céljai, elszánt, kitartó, és hisz istenben annak számára nincs lehetetlen”.

Tessely Zoltán klubelnök hangsúlyozta ebben a szezonban szeretnék felülmúlni eddigi legjobb eredményüket, és az első ötben zárni a bajnokságot, az NBIII. Nyugati csoportját.

A gálamérkőzésen a házigazda nem talált be, ám 60 percig tartotta a gólnélküli döntetlent. A PAFC Colley duplájával, és Szolnoki góljával 3-0-ra nyert. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában