Labdarúgás

2023.03.22. 10:10

Dala is elutazott Angliába

A múlt héten Telkiben edzőtáborozott az Eb-selejtezők elitkörére készülő U19-es válogatott, hétfőn pedig már Angliába utazott Szélesi Zoltán szövetségi edző együttese. A mieink ugyanis a szigetországban vívhatják ki az Európa-bajnokságon való szereplés jogát, a házigazda angolok, valamint Törökország és Izland ellen.

Káldor András

Dala Martin

Fotó: A klub

A csapat hétfőn délelőtt érkezett meg Angliába, ahol az angol válogatott edzőközpontjában készülhet a mérkőzésekre. Együttesünk már túl van az első edzéseken, ma, magyar idő szerint 20:30-kor Wallsallban pedig az Európa-bajnoki címvédő angol válogatottal mérkőzik meg. 

Az U19-es csapat szűk keretében ott van a Mol Fehérvár FC II. első számú kapusa, Dala Martin is. 

- Nagyon örülök és büszkeséggel tölt el, hogy bekerültem a válogatott szűk keretébe. Egy hetet már Telkiben edzőtáboroztunk a bő kerettel, ekkor főleg a terhelésen volt a hangsúly, de taktikai elemeket is gyakoroltunk. Minden nap kettőt edzettünk, szóval volt időnk tisztességesen felkészülni az Eb-selejtező elitkörére. Nincsen könnyű ellenfél ebben a csoportban és az sem könnyíti a helyzetünket, hogy csupán egy csapat juthat ki a csoportból az Eb-re, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy mi legyünk az az egy csapat. – nyilatkozta csapata honlapján Dala.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában