A kosarasok nőnapi meglepetése

2023.03.08. 15:36

A fehérváriak tulipánt és meccsjegyet adományoztak az ápolási osztály dolgozóinak

Húsz szál fehér tulipánt, valamint ugyanennyi meccsjegyet adományoztak nőnap alkalmából az Alba-Fehérvár kosárlabdázói az ápolási osztály munkatársainak.

Horog László

Az Alba Fehérvár kosarasainak gyűrűjében az ápolási osztály munkatársa, Krajnyák Mirtill

Fotó: Horog László / FMH

A nőnap szent és sérthetetlen. A fehérvári kosarasok egy hónapja kinevezett vezetőedzője, Alejandro Zubillaga szerdán délelőtt is jó hangulatú tréninget vezényelt a Gáz utcában, a foglalkozást követően, a csapat képviseletében Szabó Zsolt húsz szál fehérvár tulipánt adott át Krajnyák Mirtillnek, a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ápolási osztálya munkatársának, valamint húsz belépőjegyet a kék-fehérek következő, hazai mérkőzésére. A tabella negyedik helyét elfoglaló, zsinórban háromszor győztes koronázóvárosiak szombaton, 17 órakor a Nyíregyháza együttesét fogadják az Alba Regia Sportcsarnokban. A hétvégi, bajnoki összecsapás előtt a kórház ápolási igazgatója, Nyakas Eszter dobja majd fel a labdát.

- A kapcsolatunk a kosarasokkal nem új keletű. Nagy öröm, hogy az Arconic–Alba Fehérvár játékosai ezúttal is gondoltak ránk, a nőnapon. Szívesen jövünk a szombati meccsre, remélem, közösen kiszurkoljuk a csapat újabb győzelmét – közölte Krajnyák Mirtill.  


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában