Igazolás

2023.02.01. 11:55

Változások a BTC-nél

A Bicskei TC keretében a tél folyamán több változás történt, a távozók mellett természetesen új igazolásokról is beszámolt a klubvezetés.

Káldor András

Csordás Csaba vezetőedző és Csóh Patrik a szerződéskötés után

Fotó: A klub

Bori Gábor mellett Szűcs Lajos is befejezte aktív játékos pályafutását, utóbbi már csak amatőr szinten lép pályára. Lencsés Bálint egy alacsonyabb osztályú csapathoz ment el, Kovács Ádám egészségügyi okok miatt hagyta abba a játékot. Az új szerzemények közül Gálffi Lászlót Bori Gábor pótlására hozták a Pénzügyőr csapatától, kapusposztra Papp Zsombor érkezett, ő nem volt ismeretlen, hiszen a Puskás Akadémián és Csákváron is megfordult. Tajti Balázs Csíkszeredán játszott legutóbb, előtte pedig Gárdonyban futballozott. 

Most pedig bejelentette a klub a 22 éves bal oldali védő Dankó Márton érkezését, aki a Közép csoportban 4. helyezett ESMTK-ban játszott eddig. Rajta kívülelkötelezte magát a BTC mellett a 21 esztendős középpályás Csóh Patrik. A játékos korábban Hollandiában játszott a Haaksbergen U19-es és U23-as csapatainál, emellett aktívan futsalozik, U19-es válogatott volt korábban, most a TFSE NB II-es futsal csapatát erősíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában