Emléktorna

2023.02.06. 15:39

Megszállták a Főnix csarnokot

A Főnix csarnokban a hagyományos Beszédes József Öregfiúk Teremlabdarúgó Emléktorna első helyén a Sárkeresztes I. csapata végzett, míg a Fésű Ferenc Női Emléktornát az Enying gárdája nyerte.

Káldor András

Csúcsnevezés volt, 24 csapat harcolt idén az öregfiúnál

Fotó: Nagy Norbert / FMH

A Beszédes József Öregfiúk Teremlabdarúgó Emléktorna a tervek szerint 16-os csapatlétszámmal indult volna, ám időközben 24 csapatosra módosult. Ezt figyelembe véve hat négyes csoportot alakítottak ki a szervezők. Minden csoportból az első két együttes jutott tovább a középdöntőbe. 

Az „A” jelű csoportban a Fehérvárcsurgó lett az első megelőzve az Enyinget A „B” csoport élén a Gárdony végzett, az Aba-Sárvíz előtt. A „C” csoportból a Lovasberény, és a Csákberény folytathatta. A „D” csoportban a Baracs és az LMSK lett középdöntős. Az „E” csoportból a Sárkeresztes I. csapata és a Mezőszilas mehetett tovább, míg az „F” csoportot a Sárszentmihály nyerte a Sárkeresztes II. előtt. A középdöntőből a Csákberény, az LMSK, a Lovasberény, a Baracs, a Sárkeresztes I., és az Aba-Sárvíz gárdái csatlakoztak az elődöntő mezőnyéhez. Innen aztán az LMSK, a Sárkeresztes I., és a Baracs került a döntőbe, ahol körmérkőzéses formában küzdöttek az érmekért. A kupát a több rutinos, és a megyében jól ismert labdarúgót felvonultató Sárkeresztes I. csapata vihette haza. 

A torna végeredménye: 1. Sárkeresztes I., 2. Baracs, 3. LMSK
A torna válogatottja: Barsch Gábor, Bánfalvi Balázs (mindkettő Sárkeresztes I.), Szurma Péter, Kenyér Zoltán, Salamon Miklós (Baracs), Hornyák Gábor (LMSK).
A Fésű Ferenc Emléktornán hat csapat - NLC-Ajka, Baracska, Csákvár, Baracs, Sárbogárd, Enying - jelezte indulását.  

A körmérkőzések befejezése után alakult ki a végső sorrend: 1. Enying, 2. NLC-Ajka, 3. Csákvár, 4. Baracs, 5. Sárbogárd, 6. Baracska.
A torna válogatottja: Fehér Angéla, Pap Eszter, Kopácsi Zsanett (Enying), Hered Petra, Takács-Kovács Petra (Ajka), Kovács Melánia (Baracs). 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában