Elég súlyos büntetés?

2023.01.10. 10:38

Ötmeccses eltiltást kapott a Nilssont leütköző játékos (videóval)

A Hydro Fehérvár AV19 vasárnapi, Bolzano elleni győzelmét némileg beárnyékolta Henrik Nilsson sérülése, a svéd bekket Mike Halmo ütközte le csúnyán.

Beke Zsombor

Henrik Nilsson csúnya ütközést kapott

Forrás: Dömötör Csaba / MW

Szép és nagyon fontos győzelmet aratott a Volán vasárnap este a tabellán előkelő helyet elfoglaló Bolzanóval szemben. A 3-2-es diadalt azonban beárnyékolja Henrik Nilsson sérülése. A Fehérvár svéd bekkjét az első harmad végén Mike Halmo ütközte le vakoldalról, a hazaiak játékosát kórházba kellett szállítani, a vizsgálatok eredményeiről egyelőre nem adott még tájékoztatást a fehérvári klub. Az elkövető játékos videózás után a mérkőzésen öt perces plusz végleges kiállítást kapott, de ennyivel nm úszta meg. A liga, mint visszaesőt öt mérkőzésre meszelte el, valamint 125a eurós pénzbírság kifizetésére kötelezi. Az esetetet ITT lehet megnézni.

A Volánon ez nyilván jelenleg nem annyira segít, hiszen Kevin Constantine csapatában az elmúlt hetekben kezdenek elfogyni a védők, így a kedd esti Salzburg elleni idegenbeli találkozó nagy kihívás lesz a hátsó alakzat megmaradt embereinek, valamint a szakmai stábnak is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában