Foci

2023.01.21. 16:25

Győzött a Csákvár a főpróbán

Az Aqvital FC Csákvár csapata egy héten belül három felkészülési meccsen lépett pályára a jövő heti NB II-es bajnoki rajt előtt. A sárga-kékek most az I. osztályú Kecskeméti TE együttesét győzték le hazai pályán két góllal.

Káldor András

A csákvári Karacs Dániel harcol kecskeméti ellenfelével

Forrás: kecsekmetite.hu

Szerdán az NB III-ban a Keleti csoportban toronymagasan az élen álló BVSC-Zugló gárdájától kaptak ki 1-0-ra Tóth Balázs vezetőedző tanítványai a Szőnyi úton, szombaton délelőtt pedig az NB I meglepetés csapata fogadta őket a kecskeméti műfüves pályán, zárt kapuk mellett.
Kecskeméti TE – Aqvital FC Csákvár 1-3 (1-1)
Aqvital FC Csákvár: Zelizi – Murka, Alaxai, Karacs, László – Gazdag, Mészáros D., Körmendi – Baracskai, Beliczky, Torvund. Vezetőedző: Tóth Balázs
A II. félidőben pályára lépett: Janky (kapus), Dulló, Koval, Magyar Zs., Tamás N., Fejős, Kocsis D., Ominger.
A 10. percben Gréczi Márton törhetett kapura egy kontra végén, és talált Zelizi Patrik hálójába. Innentől aztán egyre inkább magára talált az AFC, átvették az irányítást és új szerzeményük, a felkészülés kezdete óta a csapattal edzőBeliczky Gergő góljával gyorsan egyenlített. A 32 esztendős csatár neve nem ismeretlen a magyar labdarúgásban, a Vasasban nevelkedett, megfordult a Ferencváros, a Gyirmót, az ETO, a Kaposvár, illetve a Dorog színeiben, legutóbb pedig a Tiszakécske játékosa volt.
A szünet után Beliczky és Körmendi Kevin összjátéka után utóbbi nem is hibázta el a lehetőségét. A második félidőben közel egy csapatra való játékost cserélt Tóth Balázs, azok, akik lehetőséget kaptak pedig bizonyították, lehet rájuk számítani. A találkozó végeredményét Fejős Áron állította be.

A jövő héten már bajnoki ritmusban folytatja felkészülését a csákvári együttes, csapatunk, nem véletlenül, mivel a hétvégén már folytatódnak az NB II küzdelmei. Vasárnap 13 órától a törökországi edzőtáborból napokban hazatérő, és edzőváltáson átesett BFC Siófok ellen indítják a tavaszi szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában