Az Orosházát fogadja a Gárdony-Pázmánd

2023.01.20. 12:05

Feljebb akarnak kapaszkodni

A jó évkezdet után folytatná a pontgyűjtést a Gárdony-Pázmánd NKK NB I/B-a női kézilabdacsapata. Szombaton 18 órakor az Oxxo-Orosháza látogat a Velencei-tó partjára.

Ferencz Balázs

Becséri Kitti (pirosban) a csapat egyik fontos láncszeme

Forrás: Kricskovics Antal

Idegenbeli sikerrel kezdte a 2023-as esztendőt a Gárdony-Pázmánd NKK együttese. Rá is fért a csapatra, hogy ott kezdje az új esztendőt, ahol a régit zárta, mert a 16 csapatos másodosztályú pontvadászat nagy részében üres kézzel maradtak. A múlt heti, Szent István felett aratott diadal jó alap lehet a szombati folytatásra.

Virincsik Anasztázia alakulata az Oxxo-Orosháza együttesét ugyancsak a győzelem reményében fogadja, hiszen a vezetőedző nem titkolta: a gárdonyiak három januári összecsapásából hat megszerzett pontot remél. Vagyis, a tabella nyolcadik helyén álló vendégek skalpját is begyűjtenék a tóparti amazonok. 

A Gárdony-Pázmánd 8 ponttal a 13. pozíciót foglalja el, ha nyer a 15. fordulóban a 14 meccsen 15 pontot bezsebelt Orosháza ellen, könnyen lehet, hogy feljebb kapaszkodik a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában