Felkészülési meccs

2023.01.19. 10:26

Egygólos bicskei vereség

Szerdán, későn este, végig szakadó esőben játszotta le újabb felkészülési mérkőzését a Bicskei TC csapata az NB III Keleti csoportjának 11. helyén álló Pénzügyőr SE otthonában, ahol a házigazdák egy góllal múlták felül a Fejér vármegyei legénységet.

Káldor András

Nem éppen ideális körülmények között játszottak a felek

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Pénzügyőr SE – Bicskei TC 2-1 (1-0)
A 19 órakor induló mérkőzés kezdetére bejelentett eső menetrendszerűen megérkezett, és a kilencven perc alatt végig kitartott.  

A Bicskei TC az Illés - Gaszner, Lapos, Bozsoki, Lakatos – Varga L., Gálfi, Vékony, Marsa - Kovács P, Sóron összeállításban kezdte a találkozót, melynek a 16. percében egy jobb oldali támadás után Urbin Martin 14 méterről, kissé jobbról a kapufa segítségével vette be a bicskei kaput, 1-0. A 26. percben Kovács Péter, majd Sóron Tibor volt a labda útja, ő Gálfi Lászlóhoz továbbított, aki 12 méterről, jobb külsővel az oldalhálót zörgette meg. A 41. percben Sóron a jobb oldalról, az alapvonaltól 20 méterre ívelt be szabadrúgást, ami a védőkről pattant szögletre, a sarokrúgás Sóron fejére érkezett, ám 7 méterről mellé fejelt. 

Fotós: Kricskovics Antal / FMH

A szünetben sor cserélt a BTC mestere, Csordás Csaba, és a Rigó - Nyúl, Hirman, Pekowski, Vicz - Csóh, Sipos, Csilus - Savanya, Szokolay, Molnár A. összeállításban folytatták a sárga-kékek. A 49. percben Molnár Attila harcolt ki szögletet, amely után a bíró szabálytalanságot látott a 16-oson belül, Szokolay Bence vállalta a végrehajtást, de a gyengére sikerült lövését a hazai kapus kiütötte. Az 56. percben egy szöglet utáni veszélyes fejes szállt a bicskei kapu fölé, majd egy rövidre sikerült hazaadás okozott gondot Rigó Máténak, de kijavította társa hibáját. A 75. percben jobb oldali beadást követően Bíró Ákos az eléje kerülő labdát a léc alsó lapjára lőtte és onnan pattant a gólvonal mögé, 2-0. A lefújás előtti percben Savanya Ferenc jobbról befelé cselezett, belőtt labdáját Csóh Patrik átlépte, így lett jó Molnár Attilának, aki 12 méterről a hosszú sarokba bombázott, 2-1. 

Fotós: Kricskovics Antal / FMH

A végig szakadó esőben lejátszott meccsen több gólszerzési lehetőség maradt kihasználatlanul, dacára az eső és a sár okozta nehéz körülményeknek hasznos volt bicskei szemszögből a mérkőzés. 

Fotós: Kricskovics Antal / FMH

A Bicskei TC legközelebb szombaton 11 órakor a Dunaújváros FC csapatát fogadja.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában