Az alapszakaszban utoljára a hajdúságiaknál

2022.12.04. 14:30

A válogatott szünet előtti utolsó bajnokin a FEHA19 Debrecenbe utazik

A tartalékos FEHA19 felnőtt csapata vasárnap 18.30-tól a DEAC gárdájához látogat.

Beke Zsombor

Ambrus Csongor pontos lövéseire Debrecenben s nagy szükség lesz.

Forrás: Soós Attila

Anatoli Bogdanov együttese nincs könnyű helyzetben, hiszen a kék-fehéreket rengeteg sérülés és betegség sújtja. Legutóbb, a Ferencváros otthonában elszenvedett 7-1-es vereség alkalmával éppen csak három sorral tudott kiállni a Fehérvár. Ami a DEAC elleni idei mérleget illeti, a FEHA19 egyszer nyert, kétszer kikapott a hajdúságiaktól, legutóbb november végén két harmadig vezetettek a fiatalok, de a Debrecen az utolsó húsz percben fordítani tudott.

– A legutóbbi debreceni meccsen jók voltunk, két harmadon keresztül jól játszottunk, a harmadik játékrészre akkor kicsit elfogyott az energiánk és nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. Az ellenfélnek pedig túl sok lehetőséget adtunk. Összeszedtünk néhány buta kiállítást és néha könnyelműek voltunk a koronggal. Erre a meccsre is igaz lesz, ami mindegyikre: készen kell állnunk és 60 percen keresztül hiba nélkül játszanunk. Meg kell találnunk a módját, hogyan lassítsuk le az ellenfelet. Jó lenne, ha Fortuna ránk mosolyogna, mert a nehéz helyzetünket még sérülések is megnehezítik. Néhány srác sok órán keresztül végez extra munkát, hogy helyettesíteni tudja a hiányzókat. Nem könnyű a helyzet, november kemény menet volt. Jön az utolsó meccs a válogatott szünet előtt, remélem, sikerül egy jó eredményt elérnünk – mondta Anatoli Bogdanov a klub honlapjának.

– Szerintem lehet majd esélyünk Debrecenben a győzelemre is, ha egyszerű játékot játszunk. Ha megszerezzük a vezetést is az egyszerű megoldásokra kell törekednünk a koronggal, meg kell tartanunk a pakkot, ha pedig van helyzetünk akkor azt értékesíteni kell – tette hozzá a fehérváriak védője, Kóger Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában