Jégkorong

2022.12.12. 07:37

A listavezető nyerte a városi rangadót

Az Andersen Liga 8. fordulójában hosszabbítás után a szétlövésben győzte le a DAB-ASP csapata a Worm Angels gárdáját.

Káldor András

Borbás Gergely (Worm Angels) kétszer volt eredményes

Fotó: A klub

Worm Angels - DAB-ASP 3-4 (0:0, 2:3, 1:0, 0:0, 0:1) - szétlövéssel
Dunaújváros, 110 néző
Vezette: Tímár, Homenko, Horváth M., Horváth B.
Worm Angels: Pinczés B. – Bogó, Krukk, Borbás 2 (1), Kiss Á. (2), Rafaj 1 – Tarcsi, Hamvai, Szepessy B., Szepessy M., Bába, Sadun, Kis – Papp Cs., Horváth G., Vinkler. Vezetőedző: Láng Zoltán
DAB-ASP: Valenta – Gebei B., Jadlószki, Azari 1, Ráduly, Strenk 1 (1) – Piszmann M., Sinodkin, Bogacsev 2, Tamás (2), Piszmann S. - Szénási, Boktajev, Domokos, Kis B., Nemtcsev, Zakarevics. Vezetőedző: Németh Péter
Kiállítások: 6, ill. 10 perc
Kapura lövések: 50:56
Gól emberelőnyből: 5/0, ill. 1/0

Kiegyenlített első harmad után a folytatásban a középső játékrész volt a legmozgalmasabb, melyben öt találat született, és a DAB-ASP előnyével fordultak a felek a záró húsz percre. A 47. perc végén Kiss Ákos átadásából Borbás Gergely egalizált, majd jöhetett a ráadás, amely gól nélkül ért véget. A szétlövésben pedig Strenk Hunor lőtte be a DAB-ASP győztes találatát.
Sikere után a DAB-ASP négypontos előnnyel áll a tabella élén az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó UNI Győri ETO HC előtt, míg a Worm Angels csapata a 6. helyre esett vissza veresége után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában