Hazai fiaskó

2022.11.20. 14:46

Alsóházi rangadót bukott a Gárdony-Pázmánd NKK

A PEAC otthonában aratott 25-21-es, rendkívül fontos győzelmet követően újabb alsóházi rangadó várt a Gárdony-Pázmánd NKK alakulatára a női kézilabda NB I/B 10. fordulójában.

Ferencz Balázs

Nem tudta meglepni a debreceni fiatalokat a Gárdony-Pázmánd NKK

Forrás: Kricskovics Antal

A tóparti lányok soros ellenfele, a DVSC U19-es együttese is a kieső helyekről szeretne elmozdulni, így alsóházi rangadón feszültek egymásnak a gárdonyi iskola tornatermében. 

A vendégek szereztek vezetést, majd a kapusok brillírozása után a gárdonyiak kovácsoltak minimális előnyt. A Debrecen fiataljai a 11. percben fordítottak (4-5), majd lépéselőnyben is maradtak. A szünet előtt négy góllal lépett el a DVSC (11-15). 

Fordulás után sem tudott igazán közelebb férkőzni a törökországi kanyar után visszatérő Hamuth Lilit is soraiban tudó Gárdony-Pázmánd NKK, a cívisvárosiak magabiztosan őrizték háromgólos előnyüket a hajráig, amikor is megnyugtatóvá tették a különbséget. 

 

JEGYZŐKÖNYV

Gárdony-Pázmánd NKK – DVSC-Schaeffler U19 25-30 (11-15)

Gárdony, 108 néző. V.: Benya-Hantos, Kovács K.

Gárdony: Csatlós 1 - Lukovics 3, Kecskeméti-Horváth 1, Zámori 1, Bártfay 7, Takács C. 2, Ágoston 2. Csere: Kaffka (kapus), Becséri 1, Szűcs N. 2, Bozsok 3 (2), Hamuth 1, Hargitai 1, Sárvári, Rezneki, Ragó. Edző: Virincsik Anasztázia

DVSC U19: Torda, Reszegi (kapusok), Nagy N. 12 (4), Panyi K. 7, Kelemen D. 3, Kostyó 2, Makó 2, Bákonyi 1, Helm 1, Kiss Cs. 1, Bacenková, Balogh R. Vezetőedző: Kudor Kitti

Kiállítások: 4 illetve 4 perc
Hétméteresek: 3/2 ill. 4/4

 

Győzelmével a DVSC-Schaeffler U19 alakulata előzött, s a Gárdony-Pázmánd NKK együttese tíz forduló során szerzett 4 pontjával a 15. helyen áll az NB I/B-ben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában