Lengyelországban lép jégre a Volán

2022.10.03. 18:19

Ismét a BL-ben szerepel a Fehérvár

A vasárnapi, ljubljanai vereséget követően a Hydro Fehérvár AV19 nem pihent sokat, hétfőn a küldöttség Katowice felé vette az irányt, ahol kedd este 18 órától a CHL-ben lép jégre a Volán.

Beke Zsombor

Erdély Csanád (kékben) jó játékára Lengyelországban is szükség lesz

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Nem kezdett jól a Volán Szlovéniában, hiszen az első húsz perc után 2-0-ra vezetett az Olimpija. Azonban a középső harmadban rákapcsolt Kevin Constantine alakulata, és Vértes, Nilsson, valamint Bartalis révén 18 perc alatt megfordította a találkozó állását a kék-fehér egylet. A harmadik harmadban sajnos a Ljubljana egyenlíteni tudott, majd a hosszabbításban a bónuszpontot is bezsebelték a szlovénok.

– A Ljubljana mindig jól kezdi a mérkőzéseit, szinte mindig uralják az első harmadot az elmúlt két év találkozóin. Ez vasárnap is igaz volt. Fontos lenne ellenük jól kezdeni, erről beszéltünk is kicsit az öltözőben. De a szlovénok jól kezdtek, kiváló első játékrészt produkáltak. Aztán visszajöttünk a mérkőzésbe, örülök, hogy a csapat nem adta fel, sikerült is kiegyenlítenünk, majd a vezetést is megszereztük. Sajnos végül túl sok kiállítást szedtünk össze a harmadik harmadban. Nem voltunk elég fegyelmezettek, túl sok létszámfölényes szituációhoz jutottuk őket, és ezzel helyzetbe hoztuk a Ljubljanát az emberelőnyök révén – értékelt a klub honlapjának Kevin Constantine.

Sok idő nincs a pihenésre, hiszen a Fehérvár hétfőn már Lengyelország felé vette az irányt, ugyanis kedd este Katowicében van jelenése a Fejér megyei gárdának a CHL csoportkörének újabb fordulójában. Az AV19 eddig pont nélkül áll a D csoportban, és kedden sem lesz könnyű dolga, mivel bár papíron talán a lengyel együttes áll a legközelebb erősségben a Volánhoz, a Katowice otthon csak 5-4-re kapott ki a Rögle ellen, a Zürichtól pedig pontot tudott csenni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában