Zivzivadze nem akart provokálni

2022.10.13. 07:22

Bocsánatot kért a fehérvári támadó

Miután a Mol Fehérvár FC kirívóan tiszteletlen magatartásra hivatkozva száműzte az NB I-es keretből Budu Zivzivadze-t, a grúz csatár közösségi oldalán kért elnézést.

Ferencz Balázs

Forrás: Tóth Ella/molfehervarfc.hu

"Szeretném elmondani a Fehérvár FC szurkolóinak és mindenkinek, aki a klubbal kapcsolatban áll a teljes igazságot arról, hogy mi történt az október 10-i Újpest elleni meccs után.

Szurkolóink körében irritációt okozott a vendégdrukkerek iránti elismerésem, ami érthető. Én is mezt cseréltem a volt csapattársammal, és ösztönösen, gondolkodás nélkül felvettem. Ez még több dühöt váltott ki a fehérváriak körében, de szeretném tisztázni, hogy ez nem tudatos gesztus, vagy provokáció volt részemről. Ha valakit megbántott ez az incidens, akkor azért szeretnék bocsánatot kérni.

Most is őszinte vagyok, éppúgy, mint amikor az Újpest kölcsönjátékosaként játszva nem ünnepeltem a Fehérvár ellen lőtt gólomat, mert tudom, hogy a szurkolók a futball szerves részei. A klubban mindenki tudja, hogy mennyire szeretem és tisztelem őket. Különlegesek a Fehérváron dolgozók, nélkülük ez a klub nem létezne.

Mindig mindent megteszek a klubomért, függetlenül attól, hogy a kezdőcsapat tagja vagyok-e, vagy csak pár percre, csereként szállok be. Szeretném hinni, hogy a klub rajongói megértik és elfogadják, amit mondok, és sok sikeres futballestét fogunk együtt ünnepelni.

Még egyszer sajnálom, ha bárkit is megbántottam a gesztusommal. Kifejezetten szeretnék bocsánatot kérni az RBD ultráitól, mivel tudom, mennyit jelent nekik ez a klub."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában