Hetedik bajnokijukat is elbukták a tópartiak

2022.10.23. 20:09

Bajban a Gárdony-Pázmánd

Továbbra is pont nélkül áll az NB I/B-s női kézilabda-bajnokságban a Gárdony-Pázmánd NKK együttese. A 7. fordulóban a Szombathelyi KKA tudott nyerni a Velencei-tó partján.

Ferencz Balázs

Becséri Kitti (feketében) nyolc gólt dobott

Forrás: Kricskovics Antal/MW

Gárdony-Pázmánd NKK – Szombathelyi KKA 28-34 (19-21)

Gárdony, 120 néző. V.: Ignéczi Ivett, Pánczél-Héjjas Tímea

Gárdony: Kaffka, Csatlós (kapusok) - Bozsok 1, Kecskeméti-Horváth 3, Sárvári 3, Becséri 8, Lukovics 5(3), Szűcs N. Cs.: Zámori 1, Ragó 2, Bártfay 2, Takács C. 3, Bukovics. Edző: Virincsik Anasztázia

SZKKA: Balog, Christe 2, Fritz (kapusok), Balogh P. 2, Pődör R. 11, Szmolek, Tanaskovics 4, Kulcsár 4, Győri 2, Kiskartali 1, Szendrei 2, Varga N. 3, Horváth A. 3, Biró, Török, Papp K. Vezetőedző: Pődör Zoltán

Kiállítások: 12 ill. 8 perc
Hétméteresek: 4/3 ill. 8/7

Már a találkozó elején a szombathelyiek domináltak. A bajnokságban még pontot sem szerző gárdonyi lányok csak egyetlen egyszer vezettek a meccsen, a 8. perc elején az egyébként nyolc gólig jutó Becséri Kitti találata jelentett minimális előnyt (5-4). Azonban ezen hamar túllendült a Szombathelyi KKA, mely az első félidőben még olykor belehibázott a védekezésbe. Fordulás után azonban szorosabbá vált a vendégek fala, s rengeteg futással tartották távol Virincsik Anasztázia alakulatát. A második játékrész elején bő hat percen át gólképtelen volt a Gárdony, s ez megpecsételte a hazaiak sorsát. Az SZKKA 34-28-as győzelemmel vitte el a pontokat, s már másodikok a tabellán. A Gárdony-Pázmánd NKK a sereghajtó, 16. helyre csúszott vissza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában