Ideiglenes pótlást kapott a Vidi védője

2022.10.03. 18:11

Hangya Szilveszter foga odalett, de kedden már edz

Hangya Szilveszter a Puskás Akadémia FC elleni bajnoki 45. percében vesztette el a fogát, mikor Mezghrani alkarjával találkozott. A Vidi szélső védője kedden már a Mol Fehérvár FC együttesével edz.

Ferencz Balázs

Forrás: Tóth Ella/molfehervarfc.hu

Vasárnap este 1-1-es döntetlennel zárult a felcsúti Puskás Akadémia FC és a Mol Fehérvár FC megyei rangadója az OTP Bank Liga 9. fordulójában.

Mohamed Mezghrani a szünet előtti percekben emelte a kezét egy párharc során szerencsétlenül, és eltalálta Hangya Szilveszter arcát. A fehérváriak védőjét ápolni kellett, közben Debreceni "Penge" Tibor, a piros-kékek masszőre a fűszálak között kereste Hangya elvesztett fogát. A 28 éves játékost le kellett cserélni, s a fog sem lett meg.

A klubot hétfő délután arról tájékoztatta Hangya, hogy ideiglenes pótlást kapott, így kedden már csatlakozhat csapattársaihoz, azonban minden bizonnyal még további kezelések várnak rá a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában