Hagyomány

2022.09.30. 12:51

Focigála a Móri Bornapok keretén belül

A Móri Bornapok keretén belül évek óta megszokott, hogy a Magyar Színész válogatott, a Magyar Újságíró Válogatott, és a Móri Öregfiúk torna keretében színesítik a programot, melyet a Wekerle Sándor Szabadidőközpontban rendeznek szombaton 10 órától.

Káldor András

A Magyar Színész Válogatott színeiben parkettre lép Straub Dezső, Balogh Mihály, Mészáros Béla, Tóth Zoltán, Tűzkő Sándor, Vaszkó Bence, Kurkó József, Laklóth Péter, Kiss Zoltán, Balogh Lajos, és Balogh Olivér.  

A Magyar Újságíró Válogatottat Borsi László, Szöllősi György, Kovács Dénes, Baka Zoltán, Eper Márton, Csontos Róbert, Somos András, Légrádi Gábor, Juhász Milán, Selmeczi Richárd, valamint Tamás Róbert erősíti. 

A házigazda Móri Öregfiúknál Kóber Csaba, Sáfár József, Végh Tibor, Végh Tamás, Wittner Márton, Balogh Károly, Schnaubl Norbert, Klein Miklós, Szabó Szilárd, Kiszi József, és Elek Csaba lesznek csapattagok, míg a gárdát Antal Mihály vezeti.  

A megnyitón fellép az Európa Bajnok Móri Mazsorett Csoport, a mérkőzések között pedig a móri focista palánták rúgják a labdát.
Feltétlenül meg kell jegyezni, hogy a megmérettetésre a belépés díjtalan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában