Foci

2022.08.02. 13:48

Hatpontos móri rangadó következik

Az NB III 2., hétközi fordulójában újabb megyei rangadóra kerül sor, ezúttal a Móri SE a Mol Fehérvár FC II. csapatát fogadja.

Káldor András

Tavasszal a Bicske (fehér) ikszelt az ETO Akadémia csapatával

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

KÖZÉP CSOPORT

2022. augusztus 3., szerda, 17:30

MTK Budapest II. (13.) – Dunaújváros FC (10.)
A tavalyi szezon zárása előtt egy fordulóval a DFC hazai pályán kiütötte a kék-fehéreket (5-0), míg Újvárosban a 94. percig vezetett, ekkor egyenlített az MTK II. (2-2). Az idénynyitó szoros meccsen 3-2-re kikaptak az FTC II. csapatától.

Iváncsa KSE (3.) – ESMTK (9.)
Az előző évben nem tudtak dönteni a felek, mindkét mérkőzésükön megosztoztak a pontokon. Most a házigazdák tűnnek esélyesebbnek, bár az erzsébetiek is győzelemmel rajtoltak a Bánk-Dalnoki Akadémia ellen.

NYUGATI CSOPORT

2022. augusztus 3., szerda, 17:30

Móri SE (10.) – Mol Fehérvár FC II. (13.)
Minden kétséget kizáróan ez lesz a nap slágermérkőzése. Már csak abban a tekintetben is, hogy a móriak mestere Csucsánszky Zoltán ezer szállal kötődik a Vidihez, de több játékosuk is megfordult a csapatból a piros-kékeknél korábban, hosszabb-rövidebb ideig.

Puskás Akadémia FC II. (6.) – III. ker. TVE (19.)
A Kerület tavaly az NB II utolsó helyén végzett, és kiesett. Új szakmai stábbal, Aczél Zoltán irányításával a visszajutást célozták meg, ám nem lesz könnyű dolguk a megfiatalodott akadémisták ellen sem.

ETO Akadémia (3.) –Bicskei TC (9.)
Mindkét előző idénybéli találkozójukon 1-1-et játszottak a csapatok, a győriek a nyitómérkőzésen legyőzték a III. kerületet, míg a Bicskei TC együttese háromgólos előnye ellenére sem tudta felülmúlni az újonc Móri SE gárdáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában