Érkezők és hosszabbítók

2022.07.27. 13:15

Alakul a Csákvár végső kerete

Mészáros Dávid a hetedik évét kezdheti meg az Aqvital FC Csákvár színeiben, míg Murka Benedek egy év után tér vissza a Fejér megyei alakulathoz.

Beke Zsombor

Mészáros Dávid még két évig erősíti a csákváriakat

Forrás: Aqvital Fc Csákvár

A Csákvár kerete szép lassan teljessé válhat, az elmúlt napokban a klub aláírta az idényre szóló kooperációs szerződést a Puskás Akadémiával, így kettős játékengedéllyel érkezhet az Aqvitalhoz öt 21 éven aluli fiatal Felcsútról. 

A keret további építőkockái is lassan a helyükre kerülnek. Mészáros Dávid és Zelizi Patrik szerződést hosszabbított a Fejér megyei együttessel, előbbi immáron egyhuzamban a hetedik szezonját kezdi meg a sárga-kékeknél. A 25 éves labdarúgó két évig még biztosan Tóth Balázs együttesét erősíti. 
Szintén Csákváron folytatja pályafutását Murka Benedek, aki korábban már kölcsönjátékosként szerepelt az Aqvitalnál. Murka Dunakeszin kezdte a pályufutását, majd megfordult az Újpestben és a Vasasban is, a fővárosi piros-kékeknél még az NB I-ben is bemutatkozott 17 évesen. Később szerepelt kölcsönben Siófokon, Ajkán, valamint 2021 tavaszán Csákváron. Kártik Bálint is Csákváron kezdi meg az őszt, a fiatal játékos a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként játszik majd az NB II-es együttesben. 

Az Aqvital FC Csákvár vasárnap 17.30-kor kezdi meg a másodosztály idei küzdelmeit, Tóth Balázs együttese a Szombathelyi Haladás vendégként lép pályára. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában