Hiába vezetett a Mezőkövesd

2022.04.30. 16:56

Ismét duplázott Zahedi, fordított a Puskás Akadémia

A labdarúgó NB I 30. fordulójában viszonylag korán hátrányba került hazai pályán a Puskás Akadémia, ám gyorsan egyenlített, majd Zahedi góljaival a győzelmet is megszerezte.

Németh Krisztián

Forrás: Kricskovics Antal

Az elméletileg biztos bentmaradónak tekinhető Mezőkövesddel szemben agilisan kezdett a PAFC, még úgy is, hogy Hornyák Zsolt vezetőedző a Fehérvár ellen kiállított Alexandru Balutára nem számíthatott. Ennek ellenére a vendégek szereztek vezetést: a 28. percben egy szöglet után Stefan Drazic helyezett 10 méterről Tóth Balázs kapujába. Mindössze három perc kellett a házigazdának az egyenlítéshez, egy tetszetős akció végén Urblík József bombázott a hálóba. Lendületbe jött a Puskás, amit még a szünet előtt nyomatékosított, és fordított: a Vidi ellen duplázó Shahab Zahedi a 44. percben lőtt a kapuba.

A fordulás után ismét az iráni játékos volt a főszereplő! A télen a Honvédtől érkező csatár, Yoel van Nieff indításából talált be. Nem sokkal később van Nieff szögletéből Joao Nunes kis híján befejelte a negyedik hazai gólt, a hajrá kezdetén Urblík is fejelt - a kapufára. 3-1-re győzött a Puskás Akadémia.

Puskás Akadémia - Kisvárda 3-1 (1-1)

Gól: Urblík, Zahedi (2), ill. Drazic 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában