Foci

2022.03.12. 15:00

Nagyon kell a győzelem a csákváriaknak

A Merkantil Bank Liga NB II 28. fordulójában vasárnap 17 órától az AFC Csákvár csapatának a Nyíregyháza Spartacus ellen feltétlenül pontot, pontokat kell szereznie ahhoz, hogy elhagyhassa a veszélyzónát.

Káldor András

Most is nagy csata vár az Aqvital FC (b) csapatára

Forrás: Kricskovics Antal

Az utóbbi fordulókban hiába láthattak a szurkolók bíztató játékot, javuló teljesítményt a csákvári együttestől, de az összképet tekintve akadhat hiányérzetük. Elsősorban a hátsó alakzaton lehet számon kérni néhány elkerülhető gólt, míg elől a helyzetek kihasználásával álltak hadilábon a sárga-kékek. Az ETO FC Győr otthonában ezzel nem volt ugyan gond, ám annak a csapatnak, amely három gólt ér el idegenben illene legalább egy pontot bezsebelnie. 

Rögtön itt lesz erre a ragyogó alkalom a Nyíregyháza Spartacus ellen, bár korántsem lesz könnyű dolguk Mónos Tamás vezetőedző tanítványainak, mivel riválisuk szerdán legyőzte a listavezető Diósgyőri VTK-t. Ősszel Balmazújvárosban 1-1 lett a végeredmény, akkor Zamostny Balázs szerzett vezetést a Szparinak, de Molnár Rajmund egyenlített.  

- Mindannyiunkban dolgozik a düh, az adrenalin, legszívesebben már ma lejátszanánk a következő bajnokit, hogy minél hamarabb elfelejtsük a szerdai vereséget. Hiába nem játszottunk rosszul a Pécs és az ETO ellen sem, egyetlen pontot sem szereztünk, s ezzel ismét nehéz helyzetbe hoztuk önmagunkat. A Nyíregyháza ellen muszáj lesz nyerni! – fogalmazott csapata honlapján Mónos Tamás.

A nyírségiek a 7. helyen állnak a tabellán, jó hír számukra, hogy Feczkó Tamás vezetőedző, valamint  Jánvári Gábor eltiltása is lejárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában