Feketehegy SE

2022.01.26. 16:53

A legjobb dobókat köszöntötték

A városháza dísztermében fogadták a Feketehegy SE eredményesen szereplő dobóatlétáit.

Horog László

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Szállították az eredményeket az elmúlt esztendőben a Feketehegy SE sportolói, főként a kalapácsvetők jeleskedtek, de megtették a magukét a súlylökők és a diszkoszvetők is. Az ügyességi csapatbajnokságon négy számból hármat megnyertek, a szakosztályvezető, Molnár-Lévai Dóra mosolyogva jegyezte meg, azért nem az összeset, mert egy kategóriában nem indultak. Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András gratulált az eredményekhez, kérdésére, miszerint a fiatal versenyzők milyen célt fogalmaztak meg sportkarrierjükkel kapcsolatban, szinte egyszerre vágták rá: szereplés a nyári olimpián. A klubot az elnök, Rapali Zsolt mellett a vezetőedző, Molnár Dániel, valamint Molnár-Lévai Dóra képviselte a sportolók gyűrűjében.

 

Ígéretes jövő előtt áll Fülöp László András, Horváth Zsolt, Rapali Bence, Bolla Dániel, Kukucska Zoltán, Potyondi Eszter, Mergl Adél, Bodnár Emma Virág, Kasó Panna Zoé, Zimmermann Lili és Zsigovics Panna. A szerda délutáni rendezvényen Horváth és Zsigovics a pandémia miatt nem vehetett részt, másnap zárul számukra a karantén. Rapali Zsolt elmondta, büszkék az elért eredményekre, arra pedig különösen, hogy négy, korosztályos válogatottal rendelkeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában