Szinkronúszó gála

2021.12.19. 17:13

Tánc a csillogó víztükrön

Két évnyi szünet után újra közönség előtt ugrottak medencébe az ORKA SE szinkronúszói.

Ferencz Balázs

Orka szinkronúszók év végigáláját tartották a városi uszodában

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

Az év végére volt minden a Csiráty G. Emil Uszodában. Versenyvirtus és lenyűgöző gálahangulat, művészet, sport, örömtánc. Az ORKA SE végre ismét nézők előtt tarthatta hagyományos évzáró gáláját. A fehérvári szinkronúszók összes korosztályos csapata medencébe ugrott. A gála előtt 15-20 kicsi mutathatta be produkcióját egy háziverseny keretében, majd a gyerek korcsoporttól a felnőttekig összesen 55 versenyző táncolt a csillogó víztükör ölelésében. Az idei versenykűrjeiket adták elő,  de akadtak, akik ízelítőt adtak a jövő évi programjukból is.  Sőt, a juniorok és a felnőttek kifejezetten a gálára is készültek saját maguk által koerografált kűrrel.

Az orkás lányokat Molnár Andrea, Trungel Viktória és a versenyzőként és bíróként is ténykedő Tőke Teodóra edzette az év során.

Idén Szakáll Panna nyújtott igazán kiemelkedő teljesítményt, az ifjú hölgy a junior- és a felnőtt válogatottba is bekerült, a junior csapattal Európa-bajnoki tizedik helyezést ért el.

Az ORKA SE az év utolsó napjaiban pihen, január elején kezdik újra az edzéseket a lányok. A vezetőedző, Molnár Andrea reméli, hogy a következő évad minden versenyét nézők előtt rendezhetik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában