foci

2021.11.15. 21:02

Véget ért a sorozat

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Limperger Zsolt irányította hazaiak magabiztos sikert arattak a Mol Fehérvár FC második csapata ellen.

Krebsz András

Érden nem tudott szárnyalni a fehér mezes Vidi II.

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap-archív

Érdi VSE – Mol Fehérvár FC II. 2-0 (1-0)

Érdi Sporttelep, 200 néző, vezette: Valu Tibor.

Érd: Kertész – Gubacsi, Varga T. (Fürjes, 82.), Koós (Révész, 80.), Jovánczai (Kertész, 85.), Gera D., Németh G., Csiszár, Szabó R., Pallagi, Bozsoki. Vezetőedző: Limperger Zsolt.

Fehérvár II.: Gundel-Takács – Tóth A., Tóth B. (Rónaszéki, 46.), Babos (Hajdinger, 66.), Singh Armaan (Bozai, 55.), Berekali, Menyhárt (Dénes, a szünetben), Fodor, Tóth T. (Dékei, 76.), Papp M., Elek. Vezetőedző: Szalai Tamás.

Gól: Gera D. (32.), Csiszár (54).

Érden nem tudott szárnyalni a fehér mezes Vidi II.
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap-archív

Az Elekkel és Gundel-Takáccsal felálló fehérvári fiatalok kilenc veretlenül megvívott bajnoki mérkőzés után az Érd otthonába látogattak vasárnap délután. A két ponttal a piros-kékek mögött lemaradó hazaiak (a házigazdák két találkozóval kevesebbet játszottak) léptek fel támadólag, első komolyabb helyzetüket egy gyors kontra végén jegyezhettük fel. A 21. percben Jovánczai 15 méterről eleresztett kísérlete a bal kapufán csattant, nem sokkal később pedig Koós próbálkozását követően Gundel-Takácsnak is játékba kellett avatkoznia. Bő fél óra elteltével már a vendégek kapusa sem segíthetett: Gera Dávid a tizenhatoson belülről, nagy erővel a hosszú sarokba bombázott, 1-0. A fordulás előtt Koós még fölé vágott egy ziccert, az eredmény a szünetben a vendégekre nézve volt hízelgő.

A térfélcserét követően hamar megduplázta előnyét az érdi együttes, szöglet után Csiszár Zoltán fejelt a kapufára, a labda a lécről a hálóba pattant, 2-0. A hátralévő időben Jovánczai ajtó-ablak ziccerét védte hatalmas bravúrral Gundel-Takács, a másik oldalon Dékei lőtt a kapufára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában