megyefoci

2021.11.20. 08:00

Utoljára bizonyítani

A Fejér megye I. osztályú labdarúgó-bajnokságában a korábban elmaradt mérkőzéseket pótolják a csapatok. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük egy kis esélylatolgatásra.

Káldor András

A sors fintora, hogy mindhárom elmaradt, és ezúttal pótlásra kerülő összecsapás rangadó jellegű, hiszen mindegyik csapat egymást követi a tabellán.

A 4. fordulóból pótolt mérkőzés:

2021. november 20. szombat, 18.00 (Székesfehérvár, Mezővári J. Sportpálya)

Tóvill Kápolnásnyék (9.) – Sárosd (8.)

Höltzl Richárd, a Tóvill Kápolnásnyék vezetőedzője: – Móron, amennyiben egy kis szerencsénk lett volna vezetéssel mehettünk volna be a szünetre az öltözőbe. Az iram meglehetősen nagy volt, és a 70. percig bírtuk erővel, utána egy kicsit széthullott a társaság, és megérdemelten győzött a bajnokaspiráns Mór. Jó meccset játszottunk, annak a kevés nézőnek igazán szórakoztató lehetett a találkozó. Ki-ki mérkőzést várok a Sárosd ellen, mondhatni igazi hatpontos összecsapás lesz, de sajnos még mindig nem vagyunk sokan. Már a jövőn és a tavaszi erősítéseken gondolkozunk, hogy kit tudunk leigazolni. Nem lesz egyszerű dolgunk a Sárosd ellen, tudom azt, hogyha nyerünk, akkor megelőzzük őket a tabellán, de abban egészen biztos vagyok, hogy nagyon jó meccset fogunk játszani velük. Maroshegyen lesz a mérkőzés, mert a mi pályánk alkalmatlan most erre, mivel nincs edzőpályánk, és az összes utánpótlásban szereplő csapatunk a itt edz. A pálya minősége egyáltalán nem az igazi, dacára annak, hogy a vezetők mindent megtesznek, hogy jobb legyen, de úgy gondoltuk, hogy ezt a mérkőzést nem otthon játsszuk le, és igazán költséghatékonyabb kivenni egy műfüvet, minthogy a tél előtt költsünk a pályára.

A 2. fordulóból pótolt mérkőzés:

2021. november 21. vasárnap, 13.00

Ercsi Kinizsi (13.) – Tordas R-Kord (12.)

Zsigmond László, az Ercsi Kinizsi vezetőedzője: – Nem nagyon szeretném túlreagálni a martonvásári mérkőzést, de a végeredmény mindent elárul a csapatról. Sajnos egyáltalában nem vagyunk megfelelő formában, véleményem szerint előre hoztuk a karácsonyt a Martonvásár számára, ajándékot adtunk nekik. A Tordas ellen remélhetőleg győzelemmel tudunk zárni, és akkor jobb szájízzel megyünk pihenni, januárban pedig egy más szellemű csapatot tudunk küldeni a bajnokságba, mert ez így az Ercsi Kinizsi hírnevéhez méltatlan! Egyik meccs sem könnyű, így a Tordas elleni találkozó sem lesz. A legnagyobb ellenfelünk saját magunk vagyunk, rengeteg hibával játszunk, pontatlanok vagyunk, fejben nem vagyunk ott, ahol kellene. Sérültjeink mindig vannak, de akik a pályára lépnek, annak a tizenegy játékosnak szét kellene szaggatni a mezt!

2021. november 21. vasárnap, 13.30

Ikarus-Maroshegy (4.) – Móri SE (3.)

Szarka Martin, az Ikarus-Maroshegy vezetőedzője: – Csak annyit tudok mondani a vasárnapi mérkőzésről, hogy a hét második felében megbetegedtem, és Matócza Dániel csapatkapitány játékosedzőként helyettesített. Elmondása alapján sok helyzetet dolgoztunk, bár szimpatikusan futballozott a Kisláng, de gólokkal kellett volna nyernünk. Igazán nem tudom mi lett volna a jó, korábban játszani a Mórral, vagy a mostani találkozó lesz kedvezőbb számunkra. Nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen évek óta jó állománya van ellenfelünknek, és nem lehet összehasonlítani a két klub lehetőségeit, de szeretnénk meglepetést okozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában