foci

2021.11.01. 21:56

Nyolcadszorra sem találtak legyőzőre

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Szalai-csapat igazságos döntetlen játszott vasárnap.

Krebsz András

Hodzic mellett Elek (jobbra) is pályára lépett

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Mol Fehérvár FC II. – FC Nagykanizsa 1-1 (1-0)

Mol Aréna Sóstó, 150 néző, vezette: Hartung Vilmos.

Fehérvár II.: Dala – Tóth A., Tóth B. (Dékei, 72.), Babos (Dénes, 91.), Horváth B., Berekali, Hodzic (Tóth T., 57.), Kovács B. (Armaan Singh, 57.), Fodor, Papp M., Elek. Vezetőedző: Szalai Tamás.

Nagykanizsa: Horváth M. – Bohata (Balogh F., 86.), Pál, Kószás, Kovalovszki, Ekker (Kobra, 75.), Lőrincz, Vlasics, Horváth B. (Tóth G., 75.), Nikics (Talabér, 75.), Major. Vezetőedző: Gombos Zsolt.

Gól: Hodzic (41.) ill. Pál (54.).

Hodzic mellett Elek (jobbra) is pályára lépett
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A fehérváriak az első fél órában nem kerültek helyzetbe, Dalának viszont Bohata lövésénél bravúrral kellett védenie. A játékrész hajrájában Horváth Barnabás a kanizsai kaput centikkel elkerülő szabadrúgása jelezte, a piros-kékek is a pályán vannak, Tóth Bence beadását a közelről a hálóba fejelő Hodzic pedig előnyhöz juttatta a vendéglátót, 1-0! A térfélcsere után Pál éles szögből leadott lövésével gyorsan egyenlített a Nagykanizsa, 1-1! A hátralévő időben mindkét gárda eldönthette volna az találkozót, de újabb gól már nem született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában