kézilabda

2021.11.20. 07:30

Dabason javítana az Alba

A 8. forduló mérkőzéseivel folytatódnak az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság küzdelmei a hétvégén, mindkét Fejér megyei klub idegenben lép parkettre.

Krebsz András

20210227 Székesfehérvár Alba MÁV Előre - Cunder Tömegsport és Utánpótlás Kézisuli férfi kézilabda mérkőzés a Videoton Oktatási Központban VOK A képen: GRŐBER MÁTYÁS vezetőedző Fotó: Nagy Norbert NN Fejér Megyei Hírlap FMH

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az előző körben hazai pályán a Szigetszentmiklós U23-as csapatától szoros vereséget (22-24) szenvedő Alba szombaton 15 órakor Dabason vizitál, ahol a helyi U23-as együttessel méri össze az erejét. A jelenleg 8 ponttal a tabella 5. helyét elfoglaló székesfehérváriak nagy lehetőséget szalasztottak el múlt szombaton, a Grőber Mátyás, Madár Imre páros által irányított gárda számára létfontosságú lenne a bajnoki pontok begyűjtése az élmezőnyhöz való felzárkózáshoz. A szigetszentmiklósiak ellen a fehérváriak támadójátéka mondott csődöt, ez Dabason is kulcskérdés lesz.

A sikerhez az elmúlt hetekben remek teljesítményt nyújtó Harsányi Dénes mellé muszáj lesz felzárkózni legalább egy átlövőnek. Hazai győzelem esetén helyet cserélne egymással a két csapat, az Alba-MÁV pedig tovább távolodna a hőn áhított dobogós helyezésektől. A hét forduló után a sereghajtó pozíciót elfoglaló martonvásáriak az első pontjaikat szeretnék megszerezni szombaton, ugyanis a Kurán-legénység az eddigi összes bajnoki fellépésén kapitulált. A zárt kapus találkozó 15:45 órakor kezdődik a TFSE otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában