veretlen a Vidi II.

2021.10.25. 20:35

Bravúros pontszerzés NB III-ban

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a vasárnapi összecsapást emberhátrányban befejező Mol Fehérvár FC második csapata Nyári Patrik góljával pontot rabolt Zuglóból.

Krebsz András

Kovács Bence (fehér) és a Fehérvár állta a hazaiak rohamait

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

BVSC-Zugló – Mol Fehérvár FC II. 1-1 (1-0)

BVSC-Zugló Stadion, 150 néző, vezette: Juhász Bálint.

BVSC: Kovács B. – Májer (Osztovics, 83.), Szalánszki (Nádor, 83.), Kokenszky, Szi­lágyi, Erdélyi (Bartos, 67.), Simon, Géringer, Ladányi, Takács Zs., Fisli (Fröhlich, 70.). Vezetőedző: Buzsáky Ákos.

Fehérvár II.: Dala – Tóth A., Babos (Berelaki, 93.), Horváth B. (Khangura, 61.), Hangya, Hodzic (Tóth T., 69.), Csoboth, Kovács B. (Rónaszéki, 69.), Nyári, Papp M., Kojnok. Vezetőedző: Szalai Tamás.

Gól: Erdélyi (7.), ill. Nyári (67.).

Kiállítva: Hangya (84.)

Kovács Bence (fehér) és a Fehérvár állta a hazaiak rohamait
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Nyugati csoportot magabiztosan vezető pestiek otthonában nem bírták sokáig kapott gól nélkül a Hangya Szilveszterrel, Csoboth Kevinnel és Armin Hodziccsal felálló fehérvári fiatalok. A 7. percben egy szélről jövő beadást Erdélyi a védők asszisztálása mellett az öt és felesről a kapuba lőtte, 1-0! Ezt követően is támadásban maradt az 1911-ben alapított fővárosi alakulat, 25 perc játékot követően Dala Martin hárította Kokenszky 16 méterről eleresztett kísérletét. Válaszul Kojnok beadását Csoboth fejelte 7 méterről centikkel a keresztléc fölé, kevéssel a fordulás előtt pedig Szilágyi lövése kerülte el milliméterekkel Dala kapuját.

A térfélcserét követően hamar lezárták volna a mérkőzést a sárga-kékek, ám Szilágyi közeli fejese és Kokenszky ziccere is kimaradt, végül pedig Erdélyi találta telibe 6 méterről a kapufát. A kihagyott helyzetek után jött az egyenlítés, Nyári Patrik tekert 14 méterről remekül a hosszú sarokba, 1-1! Kis híján a vezetést is megszerezték a vendégek, azonban Nyári a Tóth Tamás Vidtől kapott labdát éles helyzetből centikkel az üres kapu mellé gurította. A találkozót emberhátrányban befejező piros-kékek értékes ponttal távoztak a fővárosból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában