Többet tett a győzelemért

2021.10.20. 21:57

A ráadásban nyert a Vidi II

Az NB III 13. fordulójában a hajrában csikarta ki a győzelmet a többet kezdeményező Mol Fehérvár FC II. csapata a tavaly még NB II-es Kaposvári Rákóczi FC ellen.

Káldor András

Horváth Barnabás (jobbra) lőtte a győztes gólt

Fotó: molfehervarfc.hu

Mol Fehérvár FC II.–Kaposvári Rákóczi FC 1-0 (0-0)

Vezette: Szalai László.

Mol Fehérvár FC II.: Gundel-Takács – Berekali, Papp M., Nyári, Hangya (Nádudvari) – Babos, Horváth B., Elek Á., Csoboth – Dénes (Armaan), Kovács B. (Hajdinger). Vezetőedző: Szalai Tamás.

Kaposvári Rákóczi: Pogacsics – Harsányi, Lakatos G., Czuczi – Borbély, Kaszás (Bíró), Zvara (Balog A.), Zólyomi (Mayer) – Kondor (Palkovics), Pintér N., János (Ladányi). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Gól: Horváth B. (93.).

Horváth Barnabás (jobbra) lőtte a győztes gólt
Fotó: molfehervarfc.hu

Az első negyedóra után a Vidi II háromszor is helyzetbe került. Előbb Babos Bence tört kapura a jobb szélen, azonban Pogacsics Krisztián jó ütemben jött ki kapujából, és menteni tudott. Majd Dénes Vilmos beadása vágódott le a bal kapufáról, egy perc múlva pedig Horváth Bar­nabás átlövését fogta Pogacsics.

A kevés helyzetet hozó második félidő 93. percében egy szélről beívelt labdát követően, kezezés miatt ítélt büntetőt a játékvezető. A 11-est Horváth Barnabás hajtotta végre, akinek jobb felsőbe tartó lövését Pogacsics nem tudta kiütni, 1-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában