sárosd

2021.09.09. 12:42

Megvan a bajnok első győztes meccse

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 2. fordulójából elmaradt mérkőzést pótoltak szerdán, melyet a Sárosd csapata magabiztosan nyert meg a Mány ellen. Ezzel először szerzett a mostani szezonban három pontot a címvédő.

Káldor András

Szekeres Marcell (sárga) csereként állt be a sárosdi csapatba

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Sárosd–Mányi TK 3–0 (2–0)

Sárosd, 70 néző

Vezette: Szücs László.

Sárosd: Rauf T. – Susa, Szabó E., Hushegyi (Farkas K.), Csányi (Oláh) – Vida, Killer M., Ivacs (Szekeres), Ujvári – Meszlényi B. (Kargl), Szabó N. Vezetőedző: Arany Tibor

Mányi TK: Bessenyei – Kovács P. (Lakatos Gy.), Ősz, Gondos (Tóth T.), Bukovecz – Bálint (Forró), Horváth P. (Lakatos G.), Veress, Timkó – Kelemen, Dombai (Kiss M.). Vezetőedző: Pál Zoltán

Gól: Ujvári (14.), Killer M. (20.), Ivacs (55.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Szekeres Marcell (sárga) csereként állt be a sárosdi csapatba
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Sárosd támadólag lépett fel és a 14. percben megszerezte a vezetést. Vida Tamás ívelt be egy szabadrúgást a baloldalról, amelyre Újvári Ádám érkezett a legjobb ütemben, és a kapu közepébe kotorta a labdát, 1-0. A gól után lendületben maradtak a vendéglátók, és hat perccel később megduplázták előnyüket. Killer Máté 16 méteres lövése akadt meg a vendég kapu bal alsó sarkában, 2-0. A második hazai gól után kijjebb jött a Mány, de komoly veszélyt nem jelentettek a kapura. Az 55. percben Killer M. ívelte be a labdát a 16-oson belülre, ahol érkezett Ivacs Gábor, aki egy esernyő csellel becsapta ellenfelét, majd ballal a kapus mellett a hálóba lőtt, 3-0. A folytatásban ugyan a vendégek domináltak, de a sárosdi védelem minden próbálkozásukat visszaverte. A nyár folyamán a játékoskeretében több változáson is áteső Sárosd gárdája a Magyar Kupa menetelés mellett eddig kevésbé tudott a bajnoki küzdelmekben sikereket elérni. A címvédő az Enyingtől, illetve a Főnix FC-től elszenvedett vereséget követően első idei győzelmét szerezte a pontvadászatban. A MOL Magyar Kupa sorozatában pedig a jövő héten vasárnap 15 órától az ESMTK együttesét fogadja hazai környezetben Arany Tibor edző csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában