MÁV Előre SC

2021.09.23. 21:45

Itthon maradt a röplabdakupa

Idén második alkalommal rendezte meg a MÁV Előre SC, valamint az Észak-dunántúli Röplabda Akadémia a II. Borbély István U15 Fiú Röplabda Kupát, amelyen a 2007. január 1. után született ifjak vettek részt a Felsővárosi Általános Iskolában.

Káldor András

Nagy Róbert irányításával lett első az ÉDRA-MÁV Előre

Fotó: A klub

2020. február 7-én hunyt el 67. életévében Borbély István a Székesfehérvári Volán egykori NB I-es röplabdacsapatának tagja, az Ybl Miklós Általános Iskola testnevelő tanára. Edzőként is sokat tett a fehérvári röplabdáért, a nyolcvanas években döntő érdemeket szerzett az utánpótlás-nevelés beindításában.

Emlékére tavaly szervezett a klub először az U15-ös korosztály számára tornát, mellyel hagyományt szerettek volna teremteni.

Eredmények:

ÉDRA-MÁV Előre–Pénz­ügyőr 2-1, ÉDRA-MÁV Előre–KESI Arany 2-1, ÉDRA–MÁV Előre–KESI Vásárhelyi 3-0, ÉDRA-MÁV Előre–Szolnok 2-1.

Miután minden mérkőzését megnyerte a fehérvári csapat, így a tornát az élén zárta.

Nagy Róbert irányításával lett első az ÉDRA-MÁV Előre
Fotó: A klub

A győztes csapat tagjai: Zsoldos Péter, Héninger Péter, Orosz Péter, Sturm Levente, Perusza Regő, Major Gábor, Vajda Bálint, Füzék Simon, Turu Noel, Gál Zsombor. Edző: Nagy Róbert.

A csapat kiemelkedő játékosának Zsoldos Péter bizonyult.

– Kiváló és jó hangulatú mérkőzéseket játszottunk erős ellenfelekkel. Remek felkészülési lehetőség volt az előttünk álló bajnoki szezonra – mondta elégedetten Nagy Róbert.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában