szinkronúszás

2021.06.02. 21:49

Hamarosan Orka Kupa

Az Orka SE utánpótláskorú szinkronúszói a közelmúltban Monoron szerepeltek, ahol négy aranyat, egy ezüstöt és három bronzérmet szereztek Tőke Teodóra és Molnár Andrea tanítványai. Az egyesület közben pedig már gőzerővel készül az Orka Kupára.

Beke Zsombor

Az orkások júniusban hazai pályán is bizonyíthatnak

Fotó: Orka SE

A monori versenyen érmet szerző fehérváriak:

1. helyezést ért el: Bagi Kála–Galaczi Anna; Fazekas Boglárka–Kovács Panni; Lukácsi Dóra–Soproni Hanna–Vidra Petra, valamint a Balogh Zsuzsanna, Fésüs Napsugár, György Izabel, Hegedűs Kisó, Pálinkás Noé­mi, Pinka Luca, Poór Dóra, Szakáll Sára, Tímár Amina alkotta kombinációs kűr­csapat.

2. helyezést ért el: Fülöp Zi­ta–­Heltay Panna–Lövész Réka.

3. helyezést ért el: Deme Boglárka–Grozeva Darina; Mészáros Anna–Szabó Anett; Kovács Kamilla–Polgár Em­ma–­Simon Emma.

Az orkások júniusban hazai pályán is bizonyíthatnak
Fotó: Orka SE

– A következő verseny a hazai rendezésű Orka Kupa lesz június 18–20. között – nyilatkozta Molnár Andrea. – A szervezés jól halad, jövő hétre kiderül, mennyi nevezővel számolhatunk. Még nincs végleges döntés, hogy nézők előtt vagy zárt kapuk mögött rendezzük-e meg az eseményt. A gyerekek szeretnének közönség előtt sze­repelni, az uszodával egyeztetve létszámkorlátozással és védettségi igazolvánnyal beengednénk a szurkolókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában