foci

2021.06.08. 22:44

Erősítések a Csákvár háza táján

A labdarúgó Merkantil Bank Liga következő idényére készülő Aqvital FC Csákvár szakmai stábja bővült, a keret kapcsán pedig egy új érkezőről és egy új távozóról lehet beszélni.

Beke Zsombor

Kocsis távozik Csákvárról

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Sűrű napok és hetek állnak a csákvári vezetőség mögött, hiszen Visinka Ede távozása után Mónos Tamás személyében megtalálták az új vezetőedzőt, majd később bejelentették segítőjét is, Burányi Tamást. A napokban a szakmai stáb újabb fontos pozíciójára derült fény, a másodosztályú gárda új kapusedzője Nagy Gábor lesz. A 49 éves szakember játékosként komoly NB I-es múlttal rendelkezik, kapusedzőként pedig Soroksáron, Nyíregyházán, valamint az MTK-nál is dolgozott, legutóbb az első osztálytól búcsúzó Budafok kapusait készítette fel.

Kocsis távozik Csákvárról
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A játékoskeretet illetően is történtek változások. Tányéros Ádám és Sejben Viktor szerződéshosszabbítása után a Fejér megyei klub újabb érkezőről adott hírt. A következő két idényben Csákváron szerepel Csirmaz István. A 26 éves játékos jobb oldali védőként és szélső középpályásként is bevethető, az elmúlt idényekben a szintén másodosztályú Szolnoki MÁV-ban futballozott, 92 NB II.-es találkozó alatt háromszor talált be az ellenfelek kapujába.

Akadt távozó is a csákváriaknál, a korosztályos válogatott Kocsis Bence az NB I-ben szereplő MTK Budapestnél folytatja pályafutását. A 20 éves középpályás az előző idényben két gól mellett 10 gólpasszt is szerzett. A fiatal játékos négyéves szerződést írt alá a fővárosi kék-fehérekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában