EB 2021

2021.05.09. 12:54

Velencén és Fehérváron is találkozhatunk majd Mbappéval?

A Nemzeti Sport értesülése szerint egy Velencei-tó melletti hotelben lesz a francia labdarúgó-válogatott főhadiszállása a nyári Európa-bajnokság idején.

Nemzeti Sport

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe (L) celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Montpellier Herault (MHSC) and Paris Saint Germain (PSG) at the Mosson Stadium in Montpellier, southern France, on December 05, 2020. (Photo by Pascal GUYOT / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Pascal Guyot

A 2016-os Eb döntőse és házigazdája, a világbajnoki cím védője június 19-én Magyarország, 23-án Portugália ellen lép pályára Budapesten a nyári Európa-bajnokságon, miután 15-én Münchenben lejátszotta a németek elleni találkozóját.

Úgy tudják, Didier Deschamps szövetségi kapitány együttese Fehérváron, a Mol Aréna Sóstóban fog edzeni a magyarországi meccsek előtt és egy Velencei-tó melletti hotelben lesz Kylian Mbappéék főhadiszállása. A hírt a francia szövetség még nem erősítette meg hivatalos csatornáin.

A portugál szövetség viszont már korábban bejelentette, hogy Cristiano Ronaldóék bázisa Budapesten lesz, a Nemzeti Sport értesülései szerint a margitszigeti Grand Hotelben száll meg a címvédő és Angyalföldön, a Vasas stadionjában edzhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában