emelték a tagdíjat

2021.05.13. 21:45

Rendkívüli helyzetben a Volán

Elnökségi ülést tartott az Alba Volán SC, amelyen az elmúlt néhány hónap történéseit értékelték.

Horog László

Tóth István klubelnök és Vörös Zsuzsanna, az öttusázók olimpiai bajnok igazgatója

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A klub elnöke, Tóth István elöljáróban megjegyezte, a pandémia miatt különösen nehéz esztendő van mögöttük, a járvány a sportban is komoly károkat okozott, világversenyek sora maradt el, az olimpia sem került megrendezésre az eredeti időpontban, 2020 nyarán. A klub gazdasági vezetője, Tolnai Zsuzsanna elmondta, a sportolók, edzők alkalmazottak jövedelmét kifizették, az egyesület működése rendezett, a béreket csökkentették, pluszkiadásokat nem eszközöltek. Egy éve faragtak a jövedelmeken, több edzőtől kényszerből megváltak, idén márciusban megkezdték a bérek fokozatos visszaemelését a korábbi szintre.

Tóth István klubelnök és Vörös Zsuzsanna, az öttusázók olimpiai bajnok igazgatója
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

– A bérmegtakarításnak érthetően senki nem örült munkavállalói oldalon, de mindenki ugyanúgy tette a dolgát, ahogy korábban, amiért köszönet jár a sportolóknak, dolgozóknak. Meggyőződésem, a működésünk a folytatásban is kiegyensúlyozott lesz, a jelenlegi helyzetben rendkívül nehéz a reklámbevételek növelése, sőt megtartása – mondta Tóth István.

Az öttusázók szakosztály­elnöke, Vörös Zsuzsa említette, a Fehérváron zajló világkupadöntő megrendezése, a buborékban történő, zárt kapus lebonyolítás komoly feladatot jelent a hazai szövetségnek, a MÖSZ-nek, a városnak és a Volán Fehérvárnak, de nagyon reméli, problémamentes lesz az erőpróba. A későbbiekben hazai utánpótlás-viadalokat igyekeznek szervezni. A sportlövő szakosztályt vezető Botos Zoltán elmondta, a pandémia őket is érintette, a versenyek elmaradtak. A tagdíjat tíz év után emelték, amit mindenki tudomásul vett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában