Frissen Fejérből

2021.04.26. 21:43

Bronzéremmel tértek haza a Balatonról

Hagyományosan duatlonversennyel indult a triatlonosok szezonja. Az országos bajnokságon népes csapattal indult az Alba Triatlon SE.

Németh Krisztián

Neubauer Liza kilencedik helylyel debütált

Fotó: a klub

Közel harminc fővel képviseltette magát az év első, mindjárt rendkívül jelentős és népes seregszemléjén a fehérvári klub. A két futószámból, közte kerékpározásból álló duatlon-ob-n aki tudott, rajthoz állt. Újoncokat is avatott az Alba Triatlon: a korábban országúti kerékpározásban jeleskedő Neubauer Liza, valamint a kajakozással felhagyó topversenyző Kovács Lilla is debütált új sportágában. Liza a junior mezőnyben a kilencedik hellyel kezdte karrierjét, az ifik között Lilla a huszadik helyen zárt.

Neubauer Liza kilencedik helylyel debütált
Fotó: a klub

A legelőkelőbb helyen a szenior korosztályhoz tartozó Hergovics Gábor zárt, aki bronzérmet nyert az országos bajnokságon. A 8-9 éves újoncok között Ivanyenko Ádám hetedik helyezést szerzett, testvére, Natália az egyel idősebbek között beférkőzött az első húsz közé.

A szombati egyéni versenyek után, vasárnap vegyes váltóban is érdekeltek voltak a klub versenyzői, négy kor­csoportban is indított csapatot az egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában