női kézi

2021.03.23. 18:48

Közel voltak a bravúrhoz

A hajrá előtt engedett ki a Gárdony-Pázmánd NKK a női kézilabda NB I/B 11. fordulójából elhalasztott mérkőzésén. A második helyen álló Szombathely KKA U20 együttese a végén fordított.

Ferencz Balázs

Becséri Kittit őrizték ugyan, de tartani nem tudták

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Gárdony-Pázmánd NKK – Sylver OPS Szombathely U20 23-26 (11-13)

Gárdony, nézők nélkül. V.: Maródi, Novák.

Gárdony: Binó – Vörös 1, Pados 2/1, Becséri 10, Nagy A. Hamuth 4, Hrabovszky 4. Csere: Magyar, Németh zs. (kapusok), Györffy 2, Czuczu, Pervein, Ágoston, Szűcs N., Hargitai, Rezneki. Edző: Virincsik Anasztázia

Szombathely U20: Christe (Dobány, Farkas) – Török, Franka, Kulcsár 4, Pődör B. 6, Horváth A. 8, Szmolek, Győri 1, Pődör R. 3, Forgács 2, Wald 2, Zsemberi, Lakatos. Vezetőedző: Pődör Zoltán

Kiállítások: 8 illetve 10 perc

Hétméteresek: 2/1 ill. 3/2

Becséri Kittit őrizték ugyan, de tartani nem tudták
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A papírformának megfelelően a szombathelyi fiatalok irányítottak a találkozó elején. Három-négygólos előnyt kovácsoltak a vendégek, de a szünet nem tudták eldönteni a meccset. Hrabovszky góljaival fordított a Gárdony a 22. percben (11-10). A félidő végéig nem tudták őrizni fórjukat a tópartiak, de fordulás után új erőre kaptak Becséri Kittiék. Fej-fej mellett haladtak, sőt, a 43. percben át is vette a vezetést Virincsik Anasztázia együttese. Már három góllal is ment a Gárdony, de az utolsó tíz percre megint a nyugatiak kerekedtek felül, s három találattal bizonyultak jobbnak, 23-26.

– Csalódott vagyok, hogy nem sikerült itthon tartanunk a két pontot, mert úgy érzem nyerhető mérkőzés lett volna. Mégis úgy gondolom, hogy dícséretet érdemel a csapat, hiszen 50 percig partiban tudtunk lenni egy magasabb célokért küzdő Szombathellyel. De sajnos a kritikus periódusokat nem tudjuk a saját malmunkra hajtani, ebben mindenképp fejlődnünk kell és már dolgozunk rajta, hogy legközelebb már pontokban is megmutatkozhasson. Vasárnap a fiatal győri csapathoz utazunk, jó lenne meglepetést okozni – vélekedett a tíz gólt hintő gárdonyi irányító, Becséri Kitti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában