Szombaton küzdenek

2021.02.18. 15:17

Dobóverseny a Bregyóban

Atlétikai versenyt rendez szombaton az FSE a Bregyó-közben található sportcentrumban.

Horog László

Az FSE elnöke, Rapali Zsolt várja a hétvégi seregszemlét

Fotó: Horog László/Fejér Megyei Hírlap

A lányok kalapácsvető viadalával kezdődnek a küzdelmek 9 órakor, az eseményt a fiú diszkoszvetés zárja, 16 órakor. A Feketehegy-Szárazrét Sport és Szabadidő Egyesület 14 versenyzővel képviselteti magát, minden sportolójuk több számban indul. A hazaiakon kívül érkeznek dobók Pécsről (PVSK), Tamásiból (Tamási TAM-BAU), Győrből (GYAC), Budaörsről (BSC), Pápáról (Pápai AC), valamint Budapestről (Ikarus, UTE és Németh-Gerely), összesen több mint ötven külsős nevezés érkezett. A vendéglátók edzői több egyéni csúcsra számítanak atlétáiktól, bíznak benne, születik olyan eredmény, amivel valamelyik versenyzőjük kijut korosztályos világversenyre.

Az FSE elnöke, Rapali Zsolt várja a hétvégi seregszemlét
Fotó: Horog László/Fejér Megyei Hírlap

– Rendezünk erőpróbát senior kategóriában is, ami manapság elég ritka, öröm, hogy sikerül megvalósítanunk. Szeretnénk a dobóatlétikát népszerűsíteni Székesfehérváron és a megyében egyaránt, minél több fiatallal megismertetni és megszerettetni a sportágat, ezt célozza a szombati, egész napos versenyünk is. Távoli céljaink között szerepel több sikeres felnőtt dobóatléta kinevelése, akár Európa-bajnoki, világbajnoki, olimpiai részvétellel – mondja a klubelnök, Rapali Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában