A Vidi kezdi a sort

2020.08.12. 19:34

Elkészült az El selejtezőjének időrendje

A hétfői sorsolás után egyeztettek a mérkőző felek, s kialakult a labdarúgó Európa-liga 1. selejtezőkörének időrendje.

Ferencz Balázs

Fotó: Pixabay.com

A bajnoki ezüstérmes MOL Fehérvár FC lép pályára leghamarabb az Európa-liga magyar csapatai közül. A fehérváriak augusztus 27-én 18.30 órakor fogadják az ír pontvadászatban jelenleg második helyen álló Bohemian FC Dublin alakulatát.

A nemzetközi porondon debütáló, a bajnokságban bronzérmet szerzett Puskás Akadémia FC ugyancsak augusztus 27-én, 19 órakor lép pályára az északi ikon, Zlatan Ibrahimovic által 25 százalékban tulajdonolt svéd Hammarby IF vendégeként.

A Magyar Kupát elhódító Budapest Honvéd ugyanazon a kupacsütörtökön 21 órakor csap össze a finn Inter Turkuval, Budapesten.

A koronavírus-járvány miatti korlátozások következtében a továbbjutásról egy meccs dönt, s az UEFA nem engedélyezi, hogy a találkozókat nézők előtt rendezzék, zárt kapuk mögött kell játszaniuk.

Az El-re már lendületből érkezhetnek a magyar együttesek, a Vidi szombaton 18.35-kor Zalaegerszegen, a Puskás Akadémia vasárnap 19 órakor a Honvéd ellen kezdi az NB I.-es bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában