Jótékonyság

2020.05.15. 13:52

Elérkezett az eFoci Gála zárónapja, Tamás Olivér lépett a pályára (videó)

A végéhez ért a Mol Fehérvár FC eFoci Gálája, Hangya Szilveszter, Georgi Milanov és Boban Nikolov után Tamás Olivér is megmutatta ügyességét a virtuális focipályán.

Elekes Gergő

Tamás Olivér az Újpest FC ellen debütált a felnőttek között, gólpasszal segített Fotó: molfehervarfc.hu

Az adás során nemcsak a mérkőzéseken lehetett szurkolni, hanem egy-egy interjú keretében jobban megismerhettük a játékosokat, a találkozók között pedig vidis kvízeken tesztelhették tudásukat a szurkolók, értékes nyereményekért.

A szakkommentátori fülkében továbbra is hazánk egyik legnépszerűbb youtubere, Nessaj foglalt helyet. Kezdés 14:30-tól.

Tamás Olivérnél ismét a már megszokott, 4 mérkőzés 4 rajongó elleni fordulóra készülhettünk.

Ajax (Tamás Olivér) -Manchester United (szurkoló)

A 14. percben Tamás Olivér bemutatkozik, és egy gyönyörű támadás végén szerzi meg a vezetést. 1-0.

Ha valami, akkor az biztosan elmondható, hogy Olivér a nagy cselek mestere, a mérkőzés 39.percében egy parádés támadás végén erősítette meg vezető pozícióját. 2-0.

Az első félidő végén egy szép háromszögezést követve lehetősége nyílt a szurkoló irányította Unitednek a szépítésre, ám Tamás Olivér kapusa meghiusította ezt a törekvést. 2-0-val vonultak szünetre a csapatok.

Az 54. percben nagyon veszélyes helyről jutott szabadrúgáshoz a Vidi fiatal játékosa. Remek lövés után végül a United kapusa szögletre mentette a lövést.

A 62. percben egy gyönyörűen lekészített, kapust kijátszó támadás végén megszületik az Ajax harmadik gólja, Tamás Olivér tovább növeli előnyét. 3-0.

Nincs idő felszusszani sem, hisz a 66. percben 4-0-ra növekszik a hazai előny.

Tovább robog a gólvonat, Tamás Olivér megszerzi az Ajax ötödik gólját. 5-0

A 83. percben megszületik a szurkolói becsületgól. 5-1.

Elképesztő gólparádéval nyitottuk a pénteki napot, Tamás Olivér ugyanis hatodszor is betalál és ezzel beálltja a 6-1-es végeredményt.

Valencia FC (Tamás Olivér) – Juventus (szurkoló)

A 3. percben egy meglepetés góllal rögtön az ellenfél szerzi meg a vezetést. 0-1. Ezt követően az első tíz perc viszonylag unalmasan, esemény nélkül telt el.

A 17. percben Tamás Olivér szabadrúgáshoz jutott. Egy rendkívül jó lövés után szögletre ment az olaszok kapusa. Olivér itt pedig ismét bebizonyította, hogy mekkora mestere a cseleknek, megszerzi az egyenlítő gólt. 1-1.

Az első félidő második fele inkább a Juventus percei voltak, több veszélyes támadást is levezette, de gól nem született. 1-1-gyel vonultak pihenőre a csapatok.

Rendkívül kiegyenlített a mérkőzés, mindkét fél nagyon küzd a győzelem megszerzéséért. Az 58. percben három passzal a félpályától a szurkoló egy fokkal közelebb kerül hozzá, ismét előnyre tett szert. 1-2.

A 79. percben Tamás Olivérnek sikerült ismét egy veszélyes helyzetet kialakítania, ám az ellenfél hálóőre blokkolta a lövését. Marad az eredmény.

A 90. percben egy parádés, kapus felett átemelt lövéssel a szurkoló tovább növelte előnyét és beállítja az 1-3-as végeredményt.

Liverpool (Tamás Olivér) – FC Barcelona (szurkoló)

Elképesztő liverpooli nyomás jellemzi a mérkőzés első perceit, Olivér nagyon vágyik a győzelemre az előző vereség után. Egészen a 36. percig kellett az első gólra várnunk, egy gyönyörű passzsorozat után Tamás Olivér megszerzi a vezetést. 1-0.

Gyönyörű egyéni megmozdulás Salah-tól az első félidő utolsó pillanatiban, a szünetre 2-0-ás Liverpool vezetéssel vonulnak a csapatok.

Az 58. percben a Barca is eljut egy igazán veszélyes helyzethez, ám a Pool kapusa szögletre mentette a lövést.

Ha a mérkőzés első perceit a Liverpool fölénye jellemezte, a második félidő sokkal inkább a Barcelona csapatát vezető szurkolóé, majdnem meg is lett az eredménye, a 84. percben Messi lövése a hálóban landol. 2-1.

Nem sokáig örülhetett a Barca, a 87. percben ugyanis Mané találatával megszületik a harmadik angol gól. 3-1.

A mérkőzés utolsó percei igazi gólparádét hoztak: Tamás Olivér az utolsó pillanatokban 4-1-re hozta a mérkőzést és fölényes győzelmet aratott.

PSG (szurkoló) – Liverpool (Tamás Olivér)

Eseménytelenül csorgott el az első 10 perc.

A 22. percben beérett az angol támadások sora, Tamás Olivér megszerezi a vezetést. 0-1.

Nagyon fellazult a francia védelem, a 28. percben Mané lőtte telibe a PSG kapusát. Ezzel azonban csak pillanatokat nyert a hálóőr, hiszen a 29. percben egy felhőfejes után kettőre növeli előnyét Olivér. 0-2.

A 43. percben egy gyönyörű kapufa után üresen marad a kapu, amit a szurkoló ki is használ és megszületik a PSG szépítése. 1-2.

Óriási kapushiba a Liverpooltól a 45. percben, amit meg is bosszul az ellenfél. 2-2-re módosul az első félidő végén az eredmény.

Az 52. percben Salah gyönyörűen fordul le ellenfeléről, majd beadása után újabb Liverpool gól született. 2-3.

A 70 percben szabadrúgáshoz jutott a Liverpool, amit éppen csak hárít a PSG kapusa. Az ezt követő szögletből újabb veszélyes helyzet alakult ki, ám gól nem született egészen a 74. percig, amikor is Tamás Olivér ismét elhúzott. 2-4.

2 perccel később jött a folytatás. 2-5.

Fel se lélegeztünk még, amikor Tamás Olivér egy újabb góllal örvendeztetett mindenkit a 83. percben. 2-6. Elképesztő, amit a Vidi játékosa művel a pályán.

Extra mérkőzés: Nessaj

A cél a 1,5 millió. Ehhez 5 gólnak kellene születnie a videós összecsapásán. Bevállalta!

A 7. percben Nessaj ellenfele egy szép támadás végén meg is szerezte a vezetést. 0-1.

A 17. percben az ellenfél egy szerencsés helyzetnek köszönhetően tovább növeli előnyét. 0-2.

A 41. percben Nessaj egy újabb veszélyes támadást kellett, hogy kivédjen, ám a kapusról visszapattanó labda az ellenfél elé került, aki nem hibázott. 0-3.

52 perc: erre mondják, hogy hűha. Az ellenfél 0-4-re módosítja az eredményt, képtelen hibázni, míg Nessaj a lövésig sem nagyon jut el.

A 60. percben Nessaj kapusa, a legendás Peter Schmeichel védett hatalmasat, elkerülvén ezzel az ötödik ellenfél-gólt.

A 76. percben egy gyönyörű kiugratás után Nessaj előtt fellobbant a szépítés lángja, ám támadója egyenesen a kapusba lőtte a labdát. Marad az eredmény.

A 90. percben az ellenfél bevágja az ötödik gólt is. 0-5. Elértük a 1,5 milliós célt.

A teljes közvetítés itt nézhető vissza:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában