Továbbra is kérdéses a bajnokság

2020.04.06. 14:11

Egyelőre egyénileg edzenek a MOL Fehérvár FC labdarúgói

Továbbra sem tudni, folytatódhatnak-e, és ha igen, mikortól a nemzeti bajnokságok, mindenesetre iránymutatónak tűnik az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnökének, Aleksander Ceferinnek az álláspontja: aki „idő előtt” a befejezés mellett dönt, az európai kupaszereplését kockáztatja.

feol.hu

Ivan Petrjak (elől) szombaton győztes gólt szerzett a Megyeri úton

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Ami a bennünket leginkább érdeklő NB I-et illeti, legutóbb március 14-én léptek pályára a csapatok (akkor már zárt kapuk mögött). A következő, 26. forduló időpontja bizonytalan, ugyanakkor valamivel tisztában kell lenni: ha egyszer valaki felelősséggel kijelenti, mostantól lehet játszani, attól az még nem azt jelenti, hogy azon a hétvégén máris meccseket rendeznek a stadionokban – hogy ez bekövetkezzen, előtte három-négy hetet közösen edzeniük kell a labdarúgóknak. Hogy csapatszinten mikortól kaphatnak zöld utat a közös tréningek, nem tudni, a Ferencváros sportmenedzsere, Hajnal Tamás az M4 Sportnak nyilatkozva mindenesetre arról beszélt, hogy a Szerhij Rebrov vezette zöld-fehéreknél már vannak közös tréningek, igaz, nem a teljes keret vesz részt rajtuk – írja a Nemzeti Sport.

A listavezetőt három pont hátránnyal követő (igaz, az FTC-nél két mérkőzéssel többet játszó) Mol Fehérvár FC-nél még nincs közös gyakorlás, ám a hangsúly minden bizonnyal a még szócskán van.

„Egyelőre valamennyi kerettag otthon, egyéni edzésterv alapján készül – mondta el lapunknak Gressó Gergely, a fehérváriak sajtófőnöke. – A futballisták egy hétre előre, napi lebontásban kapják meg a programot, arról egyelőre nincs információ, mikortól változhat a helyzet.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában