pénteken kezdődik

2019.12.27. 07:00

Jubileumi gála – Idén is lesz kispályás futballfesztivál

Megnyugodhatnak a szurkolók, és azok, akik eddig mindig pályára léptek, hogy idén sem marad el a Videoton Baráti Kör év végi futballgálája, melyet hivatalosan a XX. Videoton FCF Baráti Kör Egyesület Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivál Családi Sport- és Egészségnapok Határok Nélkül címmel illettek a szervezők.

Káldor András

A Bádogos öregfiúk csapata (feketében) évek óta rendszeresen jól szerepel a két ünnep közötti tornán Fotó: FMH archív

Fotó: ® Koppan Viktor David

Az évek óta méltán sikeres tornára a megszokott helyszínen, a Videoton Oktatási Központban, december 27–30. között kerül sor. Most sem lesz hiány eseményekben a karácsony és a szilveszter közötti időszakban, hiszen a rendező Videoton Baráti Kör Egyesület gondoskodik arról, hogy a legkisebbektől a legidősebbekig mindenki kedve szerint szórakozhasson. Igazán hasznos időtöltés lesz, nem ad sok időt a pihenésre, és rengeteg programmal egészül ki idén is a rendezvény.

Az első naptól kezdve kora reggel 7.30-tól, illetve 8 órától indulnak meccsek, elsőként 12 csapatos öregfiúk torna keretében lesznek összecsapások, majd ezt követi a szurkolók megmérettetése 8 gárdával késő estig. A második napon 24 csapat részvételével indul a főtorna, de napközben a nők is pályára lépnek, 8 csapat mérkőzik majd az elsőségért.

A Bádogos öregfiúk csapata (feketében) évek óta rendszeresen jól szerepel a két ünnep közötti tornán
Fotó: FMH archív

A harmadik napon folytatódnak a csoportmeccsek, ám betétként itt is lesz hat, U11-es gyerekcsapat részvételével egy minitorna. A záró napon, 30-án reggel az egyenes kieséses szakasszal folytatódik a felnőtt kupa, a mérkőzések közé itt is beékelődik a már hagyományosnak mondható Botos István Emlékmérkőzés a Videoton BKE és a Dunafém-Maroshegy csapatainak részvételével. Majd jön az elmaradhatatlan közéleti gála több ismert fehérvári részvételével. Ezután következik a gála jubileumi meccse, a Kaszás Gábor Emlékmérkőzés, melyen a Videoton SC 1988/89-ben sikeresen szereplő együttese házi meccset játszik egy szintén a piros-kékekből összeállított gárdával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában