női kézilabda

2019.11.03. 19:03

Szívós csapat ellen szenvedett vereséget a Kohász

A K&H Női Kézilabda Liga 8. fordulójában az újonc Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémiánál vendégeskedett a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia.

Dévai N. Csaba

A fehér mezes Kohász nem bírt a hazaiakkal

Fotó: DKKA

Szombathelyi KKA-DKKA 23-18 (12-10)

Répcelak, 200 néző. V.: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás.

Szombathely: Tomasevics – Mayer M., 1 Bandelier 5, Virág 1, Horilszka 3, Szendrei 2, Jovetics 1. Csere: Gadányi (kapus), Varga 5 (3), Horváth P. 3, Pődör R. 1, Pődör B., Csire 1. Vezetőedző: Marosán György.

DKKA: Csapó – Grosch 3, Szekerczés 6 (2), Sirián 2, Nick, Bouti 2, Kazai 2. Csere: Stojak (kapus), Szalai 2, Triscsuk, Molnár B., Cavlovic 1, Mihály, Ferenczy. Edző: György László.

Kiállítások: 8, ill. 12 perc.

Hétméteresek: 4/3, ill. 3/2.

A fehér mezes Kohász nem bírt a hazaiakkal
Fotó: DKKA

Nem titkolt győzelmi szándékkal érkezett Vas megyébe a DKKA, ez azonban gólok hiányában elmaradt. A vendégek részéről csupán a végül 6 találatot szerző Szekerczés Luca jutott 3 gól fölé, a támadások befejezésébe rendre hiba csúszott, vagy éppen Katarina Tomasevic aktuális bravúrja gátolta meg őket a gólszerzésben. A három forduló óta nyeretlen DKKA pénteken, a Kisvárda ellen javíthat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában