salakos teniszverseny

2019.09.01. 11:00

Egy héten át pattog a labda a Bregyóban

Szeptember 2. és 9. között a Bregyóban kerül megrendezésre a 15 ezer dollár összdíjazású ITF Pro Circuit nemzetközi férfi salakos teniszverseny, amelyen több hazai játékosnak is szurkolhatunk.

Krebsz András

Valkusz a torna egyik legnagyobb esélyese Fotó: Archív

A magyarok közül már biztosan a 32-es főtábla résztvevőjének vallhatja magát a tavalyi fehérvári viadalon diadalmaskodó, jelenleg a világranglista 321. helyét elfoglaló Valkusz Máté, aki a vasárnap befejeződő győri tornát sérülése miatt kénytelen volt kihagyni, rajta kívül Piros Zsombornak (448.) és Nagy Péternek (643.) sem kell selejteznie.

Marozsán Fábián a határon mozog, amennyiben kicsúszna a 32-ből, szabadkártyát kap, csakúgy, mint a Borsos Gábor, Vörös Máté, Szintai Bence trió. Ha Marozsán alanyi jogon kerülne a főtáblára, úgy a felszabaduló szabadkártyát Madarász Gergő kapja meg. A kvalifikációra vasárnap és hétfőn kerül sor, a főtábla első körére kedden. A mérkőzések hétköznap 10 óra után indulnak, a páros döntőt várhatóan jövő hét szombaton, míg az egyénit vasárnap rendezik.

Valkusz a torna egyik legnagyobb esélyese
Fotó: Archív

– Ha Valkusz Máté egészséges, akkor az egyik fő esélyese lesz a tornának, de a többi magyar játékosért is érdemes lesz kilátogatni – mondta Borsos Gábor, a torna főszervezője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában