Eredményességben bízva

2019.08.02. 19:39

Tavasszal veretlen volt a kis Vidi hazai pályán

Vasárnap 17 órakor rajtol a 2019/2020-as férfi NB III-as labdarúgó-bajnokság, a Nyugati csoportban érdekelt MOL Fehérvár FC második csapata a BKV Előre otthonába látogat.

Krebsz András

Tavasszal veretlen volt a kis Vidi (fehér) hazai pályán Fotó: NN

Elégedett a felkészüléssel?

– Igen, a munka nagy részét sikerült elvégezni – mondta Tímár Krisztián, a fehérváriak mestere. – Az újaknak kell egy kis idő, amíg teljes mértékben felveszik a felnőtt bajnokság tempóját. Számos edzőmérkőzést játszottunk, amiken sok tapasztalatot gyűjtöttünk.

Kik távoztak a nyáron?

– Több játékosunk is az NB II-ben folytatja: a csapatkapitányunk, Lencsés Balázs Dorogra igazolt, Zeke Márió pedig Gyirmótra került kölcsönben, míg Szabó Bálint és Mocsi Attila (a klubbal kooperációs szerződést kötő – a szerk.) Budaörsön bizonyíthat. Takács Martin a román másod­osztályú Csíkszeredát erősíti, Vastag Richárd Balassagyarmatra igazolt, Kristán Pál Szlovákiában talált új csapatot.

Tavasszal veretlen volt a kis Vidi (fehér) hazai pályán Fotó: NN

Az érkezőkről mi tudhatunk?

– Az új igazolásokról egyelőre még nem adhatok hivatalos információt, de mindenképpen fiatalokkal erősítünk: reményeink szerint sikerül az U18-as válogatott-kerettag Vágó Gábort Kecskemétről Székesfehérvárra hozni, rajta kívül a magát újra felépíteni kívánó Lipóth Andrással egészülnénk ki. A legnagyobb erősítésünk azonban a tavalyi mag megtartása lesz, a bennmaradást kiharcolók idén már rutinosabbak lesznek.

Milyen elvárásokkal vágnak neki a szezonnak?

– Azt gondolom, a tavaly mutatott játékunkkal elégedettek lennénk. Ne felejtsük el, tavasszal nem találtunk legyőzőre hazai pályán. Az eredményességen viszont mindenképpen csiszolnunk kellene, a döntetleneket győzelmekre kell cserélni. A legfontosabb cél továbbra is a játékosok egyéni fejlődése, valamint az, hogy az első csapatban, illetve magasabb osztályokban léphessenek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában