NB III-as labdarúgó-bajnokság

2019.08.02. 19:42

Megyei derbik a nyitányon

A Bicske a Puskás második csapatát, a Dunaújváros az Iváncsát fogadja az NB III-as labdarúgó-bajnokság első fordulójában vasárnap.

Nagy Péter

Két igazán pikáns rangadóval indul a harmadosztályú pontvadászat: nyugaton 17 órakor az újonc Bicske a szomszédból érkező Puskás Akadémia II-t látja vendégül, míg a Közép-csoport zárómeccsét 19 órakor, Dunaújvárosban játsszák, ahová az Iváncsa látogat.

Ami az esélyeket illeti: a rutin, illetve a keret mélysége, minősége mindenképp a bicskeiek felé billenti a mérleg nyelvét, de nem szabad elfelejteni, hogy tavaly Visinka Edével a felcsúti fiatalok megcsípték a harmadik helyet.

Újvárosban bármi megtörténhet, az összeszokottság az iváncsaiak, a hazai pálya azonban a DPASE malmára hajtja a vizet. Az elmúlt kiírásban nem jutottak dűlőre a felek (1-1 és 2-2 – a szerk.), de előtte Domján Attila legénysége kétszer is megfricskázta a szebb napokat megélt Duna-partiakat.

 

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában