darts

2019.07.22. 17:40

Kovács Patrik révbe ért

A nemzetközi dartsviadalok árnyékában került sor a magyar steel nemzeti bajnokság 5. fordulójára, ahol a székesfehérvári Sport DC több versenyzője is dobóvonal mögé állt.

Nagy Péter

A koronázóvárosiakat erősítő Kovács Patrik úgy győzött a férfiak között, hogy eddig finoman fogalmazva sem teljesített jól hazai porondon, mindössze a 49. helyen várta a budaörsi megmérettetést. Ebből kifolyólag már a 64 között találkozott az első kiemelt Takács Gáborral, akit nagyon magabiztosan, 6-1-re megvert. Ezt követően még öt meccset húzott be, a finálét Petrács Gábor (Partiscum DC) ellen. A nyolc között és az elődöntőben is megyei derbit rendeztek: a Sport DC-s Balló Sándor és a dunaújvárosi Gévai Péter csatáját utóbbi nyerte, akit egy körrel később Kovács állított meg. A nőknél Laczi Viktóriáért szurkolhattunk, de a végső nyertes Ihász Viktória (Győri DC) túl nagy falatnak bizonyult a legjobb négy közé jutásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában