Túl nagy falat volt az éllovas

2019.04.15. 19:23

A fehérváriak csak nyomozták a labdát Ajkán

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a mérkőzést emberhátrányban befejező MOL Vidi második csapata sima vereséget szenvedett.

Krebsz András

A fehérváriak csak nyomozták a labdát Ajkán

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

FC Ajka–MOL Vidi FC II 3-0 (2-0)

Ajka, 300 néző, vezette: Juhász Dávid.

Ajka: Horváth D. – Köles, Pákai (Bonivárt, 84.), Kovács G., Csemer – Csizmadia, Kenderes, Nagy E. (Molnár T., 75.) – Horváth P., Illés (Oláh, 62.) – Nagy K. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Vidi II: Németh – Campins (Major, 80.), Tamás O., Vastag, Zeke – Tarnóczi, Szabó B. – Pratsler, Pápai (Krsitán, 75.), Takács M. – Galacs (Komódi, 52.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gól: Csizmadia (34.), Nagy (42.), Illés (51.)

A fehérváriak csak nyomozták a labdát Ajkán
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az NB III Nyugati csoportját toronymagasan vezető Ajka együtteséhez látogató fehérváriak kapuját hamar nyomás alá helyezte a hazai alakulat. A mérkőzés elején Csizmadia lövése ment nem sokkal fölé, majd Nagy rontott két ziccert. Ezt követően is a hazaiak domináltak, a mezőnyfölény pedig később gólokban realizálódott. Csizmadia lövése irányt változtatott, megtréfálva Némethet, 1-0. A térfélcsere előtt tovább nőtt a különbség, Nagy Krisztián lépett ki a védők közül, az ajkai támadó higgadtan lőtt a jobb alsóba, 2-0.

A folytatásban támadásban maradt a listavezető. Horváth kis túlzással a teljes fehérvári védelmet kicselezte, majd Illés Dávid elé passzolt, aki élt a lehetőséggel, 3-0! Az újabb zöld-fehér találattól Németh mentette meg az utolsó előtti, kieső helyen tanyázó vendégeket, a fiatal hálóőr Kenderes löketét védte bravúrral. A 61. percben Vastag második sárgája révén megfogyatkozott a Tímár-csapat, ám újabb gól már nem született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában